Acţiune social-filantropică la Asociația Handicapaților Neuromotori din Deva

Miercuri, 28 martie 2018, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, Sectorul Social al eparhiei hunedorene a oferit alimente beneficiarilor din cadrul Asociației Handicapaților Neuromotori din Deva, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști. „Acțiunea vine în sprijinul beneficiarilor din acest centru în preajma Sfintelor Sărbători, spre a mângâia și bucura sufletele celor aflați în suferință. De asemenea, această activitate se încadrează în programul periodic de activități social-filantropice al Episcopiei Devei și Hunedoarei, prin care se încearcă susținerea activităților sociale din eparhia hunedoreană”, a informat Episcopia Devei și Hunedoarei.

douăzeci + șaptesprezece =

Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației         Drumul spre Poiana Pelegii se deschide parțial         ANI: Răzvan Mareș, în conflict de interese         Veste uriașă pentru șoferi: Se deschide Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva         PREZIDENŢIALE 2019. Liberalii hunedoreni strâng semnături pentru Klaus Iohannis – Preşedinte         Fizioterapie și kinetoterapie sau relaxare și întreținere. Toate într-un singur loc: la cabinetul C.A.R.P. Solidaritatea Simeria         Este Deva o destinație turistică?         43 de kilometri ai Autostrăzii Lugoj – Deva deschiși până la sfârșitul lunii august         CNAIR: Lotul 4 Lugoj – Deva a fost recepționat dar nu poate fi deschis circulației         Festivalul Plăcintelor pădureneşti la Poiana Răchițelii