Competițe de înot pentru copii, la Aqualand Deva (FOTO)

A fost atmosferă de sărbătoare la Aqualand Deva, unde zeci de copii cu vârste între 6 și 12 ani au participat la „Cupa 1 iunie la înot”, o competiție menită să promoveze sportul și educație și să îi încurajeze pe părinți să își trimită copiii la astfel de activități.

Complexul Aqualand Deva, din zona stadionului municipal,  a găzduit sâmbătă, 8 iunie 2019, un  concurs de înot pentru copii. Startul competiției ,, Cupa 1 Iunie la înot” – ediția a VII-a a avut loc de la ora 10:00. În concurs s-au înscris 75 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani care au făcut curs de înot la Aqualand. La finalul evenimentului, toți copiii au fost premiați de către organizatori.

„Am fost astăzi alături de copiii care s-au aliniat la startul competiţiei ,,Cupa 1 Iunie la înot” care a avut loc la Aqualand Deva. Peste 70 de fete şi băieţi care au făcut curs de înot la complexul Aqualand s-au întrecut pentru un loc pe podium. De la cel mai mic competitor, cu vârsta de 6 ani la cel mai mare – 12 ani, cu toţii şi-au demonstrat abilităţile şi tehnicile de înot. Pentru micii iubitori ai acestui sport, competiţia a fost foarte strânsă. Toţi copiii au fost campioni. La finalul concursului, ei au fost recompensaţi cu diplome, medalii şi dulciuri din partea organizatorilor. Felicitări copiilor, profesorilor care i-au pregătit şi părinţilor care i-au susţinut! Sportul este important pentru o viaţă sănătoasă, dar totodată dezvoltă caractere frumoase şi spiritul de competiţie. Copiii noştri merită tot ce este mai bun! Ei au toată susţinerea mea şi a administraţiei publice locale!”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Competitia a fost organizată de C.S. Delfinul Hunedoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva, Aqualand Deva, Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva și Asociația AlerT în Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare