Competițe de înot pentru copii, la Aqualand Deva (FOTO)

A fost atmosferă de sărbătoare la Aqualand Deva, unde zeci de copii cu vârste între 6 și 12 ani au participat la „Cupa 1 iunie la înot”, o competiție menită să promoveze sportul și educație și să îi încurajeze pe părinți să își trimită copiii la astfel de activități.

Complexul Aqualand Deva, din zona stadionului municipal,  a găzduit sâmbătă, 8 iunie 2019, un  concurs de înot pentru copii. Startul competiției ,, Cupa 1 Iunie la înot” – ediția a VII-a a avut loc de la ora 10:00. În concurs s-au înscris 75 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani care au făcut curs de înot la Aqualand. La finalul evenimentului, toți copiii au fost premiați de către organizatori.

„Am fost astăzi alături de copiii care s-au aliniat la startul competiţiei ,,Cupa 1 Iunie la înot” care a avut loc la Aqualand Deva. Peste 70 de fete şi băieţi care au făcut curs de înot la complexul Aqualand s-au întrecut pentru un loc pe podium. De la cel mai mic competitor, cu vârsta de 6 ani la cel mai mare – 12 ani, cu toţii şi-au demonstrat abilităţile şi tehnicile de înot. Pentru micii iubitori ai acestui sport, competiţia a fost foarte strânsă. Toţi copiii au fost campioni. La finalul concursului, ei au fost recompensaţi cu diplome, medalii şi dulciuri din partea organizatorilor. Felicitări copiilor, profesorilor care i-au pregătit şi părinţilor care i-au susţinut! Sportul este important pentru o viaţă sănătoasă, dar totodată dezvoltă caractere frumoase şi spiritul de competiţie. Copiii noştri merită tot ce este mai bun! Ei au toată susţinerea mea şi a administraţiei publice locale!”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Competitia a fost organizată de C.S. Delfinul Hunedoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva, Aqualand Deva, Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva și Asociația AlerT în Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani