Competițe de înot pentru copii, la Aqualand Deva (FOTO)

A fost atmosferă de sărbătoare la Aqualand Deva, unde zeci de copii cu vârste între 6 și 12 ani au participat la „Cupa 1 iunie la înot”, o competiție menită să promoveze sportul și educație și să îi încurajeze pe părinți să își trimită copiii la astfel de activități.

Complexul Aqualand Deva, din zona stadionului municipal,  a găzduit sâmbătă, 8 iunie 2019, un  concurs de înot pentru copii. Startul competiției ,, Cupa 1 Iunie la înot” – ediția a VII-a a avut loc de la ora 10:00. În concurs s-au înscris 75 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani care au făcut curs de înot la Aqualand. La finalul evenimentului, toți copiii au fost premiați de către organizatori.

„Am fost astăzi alături de copiii care s-au aliniat la startul competiţiei ,,Cupa 1 Iunie la înot” care a avut loc la Aqualand Deva. Peste 70 de fete şi băieţi care au făcut curs de înot la complexul Aqualand s-au întrecut pentru un loc pe podium. De la cel mai mic competitor, cu vârsta de 6 ani la cel mai mare – 12 ani, cu toţii şi-au demonstrat abilităţile şi tehnicile de înot. Pentru micii iubitori ai acestui sport, competiţia a fost foarte strânsă. Toţi copiii au fost campioni. La finalul concursului, ei au fost recompensaţi cu diplome, medalii şi dulciuri din partea organizatorilor. Felicitări copiilor, profesorilor care i-au pregătit şi părinţilor care i-au susţinut! Sportul este important pentru o viaţă sănătoasă, dar totodată dezvoltă caractere frumoase şi spiritul de competiţie. Copiii noştri merită tot ce este mai bun! Ei au toată susţinerea mea şi a administraţiei publice locale!”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Competitia a fost organizată de C.S. Delfinul Hunedoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva, Aqualand Deva, Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva și Asociația AlerT în Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei