Competițe de înot pentru copii, la Aqualand Deva (FOTO)

220

A fost atmosferă de sărbătoare la Aqualand Deva, unde zeci de copii cu vârste între 6 și 12 ani au participat la „Cupa 1 iunie la înot”, o competiție menită să promoveze sportul și educație și să îi încurajeze pe părinți să își trimită copiii la astfel de activități.

Complexul Aqualand Deva, din zona stadionului municipal,  a găzduit sâmbătă, 8 iunie 2019, un  concurs de înot pentru copii. Startul competiției ,, Cupa 1 Iunie la înot” – ediția a VII-a a avut loc de la ora 10:00. În concurs s-au înscris 75 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani care au făcut curs de înot la Aqualand. La finalul evenimentului, toți copiii au fost premiați de către organizatori.

„Am fost astăzi alături de copiii care s-au aliniat la startul competiţiei ,,Cupa 1 Iunie la înot” care a avut loc la Aqualand Deva. Peste 70 de fete şi băieţi care au făcut curs de înot la complexul Aqualand s-au întrecut pentru un loc pe podium. De la cel mai mic competitor, cu vârsta de 6 ani la cel mai mare – 12 ani, cu toţii şi-au demonstrat abilităţile şi tehnicile de înot. Pentru micii iubitori ai acestui sport, competiţia a fost foarte strânsă. Toţi copiii au fost campioni. La finalul concursului, ei au fost recompensaţi cu diplome, medalii şi dulciuri din partea organizatorilor. Felicitări copiilor, profesorilor care i-au pregătit şi părinţilor care i-au susţinut! Sportul este important pentru o viaţă sănătoasă, dar totodată dezvoltă caractere frumoase şi spiritul de competiţie. Copiii noştri merită tot ce este mai bun! Ei au toată susţinerea mea şi a administraţiei publice locale!”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Competitia a fost organizată de C.S. Delfinul Hunedoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva, Aqualand Deva, Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva și Asociația AlerT în Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.