Competițe de înot pentru copii, la Aqualand Deva (FOTO)

A fost atmosferă de sărbătoare la Aqualand Deva, unde zeci de copii cu vârste între 6 și 12 ani au participat la „Cupa 1 iunie la înot”, o competiție menită să promoveze sportul și educație și să îi încurajeze pe părinți să își trimită copiii la astfel de activități.

Complexul Aqualand Deva, din zona stadionului municipal,  a găzduit sâmbătă, 8 iunie 2019, un  concurs de înot pentru copii. Startul competiției ,, Cupa 1 Iunie la înot” – ediția a VII-a a avut loc de la ora 10:00. În concurs s-au înscris 75 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani care au făcut curs de înot la Aqualand. La finalul evenimentului, toți copiii au fost premiați de către organizatori.

„Am fost astăzi alături de copiii care s-au aliniat la startul competiţiei ,,Cupa 1 Iunie la înot” care a avut loc la Aqualand Deva. Peste 70 de fete şi băieţi care au făcut curs de înot la complexul Aqualand s-au întrecut pentru un loc pe podium. De la cel mai mic competitor, cu vârsta de 6 ani la cel mai mare – 12 ani, cu toţii şi-au demonstrat abilităţile şi tehnicile de înot. Pentru micii iubitori ai acestui sport, competiţia a fost foarte strânsă. Toţi copiii au fost campioni. La finalul concursului, ei au fost recompensaţi cu diplome, medalii şi dulciuri din partea organizatorilor. Felicitări copiilor, profesorilor care i-au pregătit şi părinţilor care i-au susţinut! Sportul este important pentru o viaţă sănătoasă, dar totodată dezvoltă caractere frumoase şi spiritul de competiţie. Copiii noştri merită tot ce este mai bun! Ei au toată susţinerea mea şi a administraţiei publice locale!”, a declarat primarul Devei, Florin Oancea.

Competitia a fost organizată de C.S. Delfinul Hunedoara în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva, Aqualand Deva, Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva și Asociația AlerT în Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 18 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Peste 3.000 de tone de păcură vor încălzi municipiul Brad         Drumul spre cetatea dacică Piatra Roșie a fost asfaltat         Șase medii 10 în județ, la Evaluarea Națională         ATENŢIONARE PENTRU ȘOFERI. Traficul rutier va fi închis în weekend pe strada Hărăului         PRIMARUL DEVEI: „Susțin necondiționat orice demers menit a salva Termocentrala Mintia de la închidere!”         Program prelungit la “Paşapoarte”, doar dacă se impune         Ziua comunei Râu de Mori         Sărbătoarea Sânzienelor, păstrată în satele din Munții Orăștiei         Lansarea implementării proiectului: „Creşterea eficienţei energetice a blocului de locuințe M1 – Aleea Crizantemelor din municipiul Deva“, cod SMIS 117069         Podul verde al Autostrăzii Lugoj – Deva, din ce în ce mai animat         Un adolescent în vârstă de 16 ani a distrus trei autoturisme         Afacerea unui contrabandist pusă pe butuci         Tragedie pe calea ferată, în stația Aurel Vlaicu. A murit o copilă de opt ani         Furtună violentă în Hunedoara – VIDEO         Nedeie în Ținutul Pădurenilor. Cea mai frumoasă sărbătoare a pădurenilor a animat satul Lelese         Cuplul criminal care a jefuit o casă de amanet din Hunedoara scapă de condamnare. Procesul va fi reluat         Bărbat tâlhărit pe o alee din Deva         Tânăr acuzat de tâlhărie         Accident rutier pe șoseaua Hațeg – Hunedoara         Zona de agrement Râușor va avea rețea de apă și canalizare