Codul portocaliu de ninsori creează probleme pe drumurile din Hunedoara

Pompierii Secţiei Ilia și ai Detașamentelor Deva, Petroșani și Hunedoara precum și echipe ale Secţiei Drumuri Naţionale au intervenit duminică pentru îndepărtarea crengilor și arborilor căzuţi pe Drumul Național 7, pe mai multe porțiuni între localitatile Burjuc si Zam. Intervenții au fost și pe Drumul Național 6, în localitatea Vălișoara, pe DN 66, la intrare în Banita şi pe DJ 668 la Valea Sângeorgiului.
„Circulaţia pe aceste drumuri a fost întreruptă până când echipajele au reușit să segmenteze materialul lemnos cu ajutorul motofierăstraielor și să-l scoată în afara carosabilului. De asemenea, SVSU Petrila a intervenit pentru degajarea unui stâlp de curent căzut pe un autovehicul în oraș”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara.
Pe drumurile naționale din județul Hunedoara acționează 37 utilaje de deszăpezire, nefiind drumuri închise sau blocate din cauza zapezii. Dispeceratul ENEL informa la ora 09.00 despre faptul ca 24 de localități din județ sunt fără electricitate, fiind afectați, total sau parțial, 11.434 de clienti. 16 echipe Enel sunt în teren pentru remedierea avariilor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!