Clubul FC Hunedoara e bun de plată. A pierdut procesul pentru factura restantă din 2012

fc hunedoara ianuarie 2015 (4)Judecătoria Hunedoara a pronunţat sentinţa în dosarul în care Clubul Sportiv FC Hunedoara a fost dat în judecată pentru o factură neplătită în valoare de peste 54.000 de lei, la care s-au adăugat penalităţi. Administratorii unui hotel din Băile Herculane, în care echipa din Hunedoara şi membrii clubului au fost cazaţi timp de zece zile, în februarie 2012, au solicitat plata facturii restante, pentru contractul încheiat de fostul finanţator Silvan Toma şi firma SC Casito Turism, reprezentată de Petrică Toma.

„Instanţa a admis cererea formulată de creditoarea SC Casito Turism SRL împotriva debitorului Club Sportiv Fotbal Club Hunedoara şi în consecinţă: Ordonă ca debitorul Club Sportiv Fotbal Club Hunedoara să plătească creditoarei SC Casito Turism SRL, în termen de 30 zile de la comunicarea prezentei ordonanţe, suma de 54.279 de lei, reprezentând contravaloarea serviciilor turistice prestate, facturate cu factura nr.75/03.02.2012, a sumei de 82.476 de lei, reprezentând penalităţi de întârziere calculate de la data scadenţei facturii, 18 februarie 2012 până la data de 30 noiembrie 2014, la care se adaugă penalităţile de întârziere de 0,15 la sută, calculate, în continuare pe zi de întârziere, la debitul restant, până la data plăţii efective a debitului. Obligă pe debitoare sa plătească creditoarei suma de 1500 de lei cheltuieli de judecată”, a informat Judecătoria Hunedoara.

Cei de la CS FC Hunedoara susţin că vor contesta decizia instanţei din Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie         Rareș Demian, președintele Văii Dacilor, a murit. Tânărul ar fi fost găsit spânzurat cu un tricolor         Cum a fost celebrată Ziua Națională a României în Hunedoara