Peste 100.000 de lei pentru un cantonament! Clubul FC Hunedoara a fost dat în judecată pentru o factură uriaşă

MAIN casito

SC Casito Turism SRL a chemat în faţa instanţei Judecătoriei Hunedoara Clubul Sportiv FC Hunedoara şi cere reprezentanţilor acestuia achitarea unor daune de peste 100.000 de lei, la trei ani după ce echipa de fotbal s-a întors dintr-un cantonament de 12 zile, la un hotel din Băile Herculane. Factura pentru cazare şi masă pentru lotul clubului de fotbal a fost de 54.000 de lei, iar pentru că nu a fost plătită până în prezent, reprezentanţii hotelului au solicitat penalităţi de 0,15 la sută pe zi, care adunate depăşesc 50.000 de lei. În total, CS FC Hunedoara a fost somată să plătească peste 104.000 de lei.

„În data de 18 ianuarie 2012 am încheiat cu debitoarea contractul de prestări servicii în baza căruia Casito Turism în calitate de prestatator se obligă faţă de CS FC Hunedoara, în calitate de beneficiar, să asigure servicii turistice de cazare şi masă pentru un grup de 32 de persoane, la Hotel Roman din Băile Herculane. Urmare a derulării contractului, debitoarea nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale, neachitând factura emisă, care i-a fost comunicată”, se arată în cererea de chemare în judecată. O somaţie a fost trimisă clubului hunedorean şi în 18 februarie 2014, pentru achitarea facturii şi a penalităţilor.

Contract denunţat după trei ani

Conform contractului, cazarea celor 32 de jucători şi membrii din stafful clubului a costat 40 de lei de persoană pe zi, iar „serviciile de masă se vor asigura în regim de pensiune completă, cu excepţia primei şi ultimei zile de cazare, conform tarifelor stabilite pentru perioada respectivă”.

Reprezentanţii CS FC Hunedoara au trimis o întâmpinare la chemarea în instanţă. „S-a încheiat factura între tată şi fiu: tatăl a fost cel care a emis contractul, iar fiul, Silvan Toma, fost finanţator al FC Hunedoara, a fost cel care a semnat factura din partea clubului”, a declarat Alin Barna, preşedintele CS FC Hunedoara. De asemenea, cei de la FC Hunedoara susţin că preţurile la care au fost taxate mesele la hotel sunt exagerate: valoarea mâncării consumate în fiecare zi de fotbalişti fiind de peste 100 de lei, de persoană.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șapte + nouăsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată