Peste 100.000 de lei pentru un cantonament! Clubul FC Hunedoara a fost dat în judecată pentru o factură uriaşă

MAIN casito

SC Casito Turism SRL a chemat în faţa instanţei Judecătoriei Hunedoara Clubul Sportiv FC Hunedoara şi cere reprezentanţilor acestuia achitarea unor daune de peste 100.000 de lei, la trei ani după ce echipa de fotbal s-a întors dintr-un cantonament de 12 zile, la un hotel din Băile Herculane. Factura pentru cazare şi masă pentru lotul clubului de fotbal a fost de 54.000 de lei, iar pentru că nu a fost plătită până în prezent, reprezentanţii hotelului au solicitat penalităţi de 0,15 la sută pe zi, care adunate depăşesc 50.000 de lei. În total, CS FC Hunedoara a fost somată să plătească peste 104.000 de lei.

„În data de 18 ianuarie 2012 am încheiat cu debitoarea contractul de prestări servicii în baza căruia Casito Turism în calitate de prestatator se obligă faţă de CS FC Hunedoara, în calitate de beneficiar, să asigure servicii turistice de cazare şi masă pentru un grup de 32 de persoane, la Hotel Roman din Băile Herculane. Urmare a derulării contractului, debitoarea nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale, neachitând factura emisă, care i-a fost comunicată”, se arată în cererea de chemare în judecată. O somaţie a fost trimisă clubului hunedorean şi în 18 februarie 2014, pentru achitarea facturii şi a penalităţilor.

Contract denunţat după trei ani

Conform contractului, cazarea celor 32 de jucători şi membrii din stafful clubului a costat 40 de lei de persoană pe zi, iar „serviciile de masă se vor asigura în regim de pensiune completă, cu excepţia primei şi ultimei zile de cazare, conform tarifelor stabilite pentru perioada respectivă”.

Reprezentanţii CS FC Hunedoara au trimis o întâmpinare la chemarea în instanţă. „S-a încheiat factura între tată şi fiu: tatăl a fost cel care a emis contractul, iar fiul, Silvan Toma, fost finanţator al FC Hunedoara, a fost cel care a semnat factura din partea clubului”, a declarat Alin Barna, preşedintele CS FC Hunedoara. De asemenea, cei de la FC Hunedoara susţin că preţurile la care au fost taxate mesele la hotel sunt exagerate: valoarea mâncării consumate în fiecare zi de fotbalişti fiind de peste 100 de lei, de persoană.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

optsprezece − optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni