Clipe cumplite pentru o adolescentă de 15 ani

605

Un tânăr de 30 de ani, din Lupeni, a fost trimis în judecată pentru viol. Victima sa a fost o adolescentă în vârstă de 15 ani.

Bărbatul este recidivist, fiind eliberat din închisoare în luna martie, cu un reste de pedeapsă de 478 de zile. El se află în arest preventiv.

„În actul de sesizare, în esență, s-a reținut că la data de 17 iulie 2021, în jurul orelor 6:00, sub pretextul că o conduce acasă cu mașina pe persoana vătămată în vârstă de 15 ani, profitând de faptul că aceasta este insuficient dezvoltată sub aspect psiho-social datorită vârstei și, în plus, aflată sub acțiunea unor substanțe halucinogene pe care le-a consumat voluntar și independent de intervenția inculpatului, inculpatul a amenințat-o că o abandonează într-o zonă fără semnal, determinând-o astfel să îl însoțească la locuința acestuia situată în Uricani, unde prin constrângere, a întreținut cu persoana vătămată un act sexual oral și un raport sexual normal”, se arată în rechizitoriul dosarului trimis la Judecătoria Petroșani.

Adolescenta a reușit să scape din locuința recidivistului și și-a sunat prietenii care au luat-o din fața blocului unde locuia acesta. Tânărul a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu victima, însă a susținut că nu a constrâns-o.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.