Clinica de chirurgie oftalmologică Opticline – Dr. Angelescu, o poveste de succes

Înfiinţată la începutul anului 2016, clinica Opticline Dr. Angelescu a reuşit în doar trei ani să devină un reper în domeniul chirurgiei oftalmologice din Transilvania. Dr. Daniel Angelescu, alături de dr. Laura Angelescu, a deschis clinica din Deva din dorinţa de a veni în sprijinul pacienţilor din judeţul Hunedoara, cu servicii şi echipamente de ultimă generaţie

Absolvent al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, cu un rezidenţiat complet în oftalmologie, dr. Daniel Angelescu a urmat numeroase specializări în străinătate şi s-a perfecţionat continuu, atât pe partea de diagnostic şi consult, cât şi pe partea chirurgicală şi cea a aparaturii medicale.
Succesul de care s-a bucurat clinica a depăşit aşteptările echipei de medici, motiv pentru care, în anul 2018, Opticline Dr. Angelescu a deschis o a doua clinică, la Petroşani.

În clinica de la Deva s-au desfăşurat, în numai trei ani, câteva mii de intervenţii chirurgicale de cataractă, laser şi retină, realizate cu mult profesionalism şi aparatură de ultimă generaţie.

Opticline susţine comunitatea
Pe lângă proiectele de dezvoltare şi îmbunătăţire constantă a serviciilor oferite, Opticline – Dr. Angelescu se implică şi în comunitate, în proiecte de susţinere a performanţei sau în proiecte sociale. Fie că a fost vorba despre evenimente de performanţă sportivă, sau de campanii de consultaţii gratuite în rândul pacienţilor cu situaţii materiale dificile, dr. Angelescu a făcut tot posibilul pentru a fi alături de aceste cauze.
În viitor, Opticline – Dr. Angelescu are în plan dezvoltarea reţelei de clinici şi optici medicale, care a ajuns în prezent la 10 cabinete, alături de consolidarea performanţei celor două clinici existente. Dr. Angelescu a reuşit performanţa de a pune Deva pe harta de referinţă a clinicilor româneşti de top, în ceea ce priveşte chirurgia oftalmologică.

„Cea mai mare satisfacţie pe care o avem noi, medicii, şi echipa alături de care lucrăm, este să-i vedem pe cei care ne-au trecut pragul, plecând cu un zâmbet larg şi cu o vedere mai bună. Este multă muncă în spate, iar pentru a reuşi, este nevoie de viziune, muncă în echipă, multă perseverenţă, dragoste de oameni, dedicare şi, nu în ultimul rând, pasiune pentru ceea ce facem”
Dr. Daniel Angelescu

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!