Clinica de chirurgie oftalmologică Opticline – Dr. Angelescu, o poveste de succes

Înfiinţată la începutul anului 2016, clinica Opticline Dr. Angelescu a reuşit în doar trei ani să devină un reper în domeniul chirurgiei oftalmologice din Transilvania. Dr. Daniel Angelescu, alături de dr. Laura Angelescu, a deschis clinica din Deva din dorinţa de a veni în sprijinul pacienţilor din judeţul Hunedoara, cu servicii şi echipamente de ultimă generaţie

Absolvent al Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, cu un rezidenţiat complet în oftalmologie, dr. Daniel Angelescu a urmat numeroase specializări în străinătate şi s-a perfecţionat continuu, atât pe partea de diagnostic şi consult, cât şi pe partea chirurgicală şi cea a aparaturii medicale.
Succesul de care s-a bucurat clinica a depăşit aşteptările echipei de medici, motiv pentru care, în anul 2018, Opticline Dr. Angelescu a deschis o a doua clinică, la Petroşani.

În clinica de la Deva s-au desfăşurat, în numai trei ani, câteva mii de intervenţii chirurgicale de cataractă, laser şi retină, realizate cu mult profesionalism şi aparatură de ultimă generaţie.

Opticline susţine comunitatea
Pe lângă proiectele de dezvoltare şi îmbunătăţire constantă a serviciilor oferite, Opticline – Dr. Angelescu se implică şi în comunitate, în proiecte de susţinere a performanţei sau în proiecte sociale. Fie că a fost vorba despre evenimente de performanţă sportivă, sau de campanii de consultaţii gratuite în rândul pacienţilor cu situaţii materiale dificile, dr. Angelescu a făcut tot posibilul pentru a fi alături de aceste cauze.
În viitor, Opticline – Dr. Angelescu are în plan dezvoltarea reţelei de clinici şi optici medicale, care a ajuns în prezent la 10 cabinete, alături de consolidarea performanţei celor două clinici existente. Dr. Angelescu a reuşit performanţa de a pune Deva pe harta de referinţă a clinicilor româneşti de top, în ceea ce priveşte chirurgia oftalmologică.

„Cea mai mare satisfacţie pe care o avem noi, medicii, şi echipa alături de care lucrăm, este să-i vedem pe cei care ne-au trecut pragul, plecând cu un zâmbet larg şi cu o vedere mai bună. Este multă muncă în spate, iar pentru a reuşi, este nevoie de viziune, muncă în echipă, multă perseverenţă, dragoste de oameni, dedicare şi, nu în ultimul rând, pasiune pentru ceea ce facem”
Dr. Daniel Angelescu

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei