Clădirile unor licee din Deva vor fi iluminate arhitectural

150

Primăria Deva cheltuie 433.608 lei pentru lucrările de iluminat arhitectural pentru clădirile Liceului Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, respectiv clădirea Şcolii generale nr. 6, de pe Strada Bejan.

De asemenea, municipalitatea va suporta costurile de 323.696 de lei pentru iluminatul arhitectural a clădirii Colegiului Naţional „Decebal” din Deva. „Principalele lucrări care trebuie executate sunt: montaj corpuri de iluminat arhitectural LED (baghete RGBW) pe faţade, montaj cabluri electrice protejate în tuburi de protecţie; legături la aparate în doze şi tablouri electrice, etanşeizare străpungeri, teste, reglaje şi punere în funcţiune”, se arată în documentele publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Costurile iluminatului arhitectural pentru faţada Liceului toretic „Teglaş Gabor”, de pe Strada Anemonelor şi Strada Mihai Eminescu sunt estimate la 125.632 lei.

În ultimele luni, mai multe biserici din Deva, dar şi clădirea Centrului cultural „Drăgan Munteanu” şi a Institutului de Proiectări Hunedoara au fost iluminate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *