Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare

Palatul administrativ care găzduieşte sediul Primăriei Hunedoara va intra în renovare. Vor fi reabiltate holurile şi grupurile sanitare ale clădirii construite la mijlocul anilor ’30, printr-o investiţie estimată la aproape 740.000 de lei.

„Se doreşte încheierea unui contract de lucrări pentru Amenajare holuri şi grupuri sanitare la sediul Primăriei municipiului Hunedoara, având în vedere că la sediul vechi al Primăriei Hunedoara nu s-au mai efectuat lucrări de reparaţii şi igienizarea holurilor de foarte mulţi ani, motiv pentru care este necesar a se efectua lucrări în acest sens, care vor consta în: gletuire şi zugrăvire pereţi şi tavan hol principal de acces şi casa scării, parter; – la holuri parter: demontare lambriu existent şi realizare placaj din PAL melaminat, plafoane suspendate din gips-carton prevăzute cu lumină perimetrală; – la holuri etaj: realizare placaj din PAL melaminat, plafoane suspendate din gips-carton prevăzute cu lumina perimetrală; – reabilitarea grupurilor sanitare; – reabilitarea instalaţiilor electrice de iluminat interioare”, se arată în proiectul investiţiei. Termenul de execuţie al contractului este de 6 luni. Clădirea mai este inclusă într-un proiect de reabilitare termică, pentru care municipalitatea a accesat fonduri europene.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători         Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele școlare