Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare

Palatul administrativ care găzduieşte sediul Primăriei Hunedoara va intra în renovare. Vor fi reabiltate holurile şi grupurile sanitare ale clădirii construite la mijlocul anilor ’30, printr-o investiţie estimată la aproape 740.000 de lei.

„Se doreşte încheierea unui contract de lucrări pentru Amenajare holuri şi grupuri sanitare la sediul Primăriei municipiului Hunedoara, având în vedere că la sediul vechi al Primăriei Hunedoara nu s-au mai efectuat lucrări de reparaţii şi igienizarea holurilor de foarte mulţi ani, motiv pentru care este necesar a se efectua lucrări în acest sens, care vor consta în: gletuire şi zugrăvire pereţi şi tavan hol principal de acces şi casa scării, parter; – la holuri parter: demontare lambriu existent şi realizare placaj din PAL melaminat, plafoane suspendate din gips-carton prevăzute cu lumină perimetrală; – la holuri etaj: realizare placaj din PAL melaminat, plafoane suspendate din gips-carton prevăzute cu lumina perimetrală; – reabilitarea grupurilor sanitare; – reabilitarea instalaţiilor electrice de iluminat interioare”, se arată în proiectul investiţiei. Termenul de execuţie al contractului este de 6 luni. Clădirea mai este inclusă într-un proiect de reabilitare termică, pentru care municipalitatea a accesat fonduri europene.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!