Clădirea DGASPC Hunedoara, reabilitată termic

Peste 920.000 de lei vor fi cheltuiți pentru reabilitarea termică și dotarea cu centrale termice a sediului Direcției Generale de Asistență Socială și pentru protecția Copilului Hunedoara.

 

Clădirea din Deva a rămas fără apă caldă și căldură din luna februarie, când Termocentrala Mintia a oprit furnizarea agentului termic în Deva.

„La ora actuală sediul DGASPC Hunedoara este racordat la rețeaua de apă caldă și încălzire asigurată până în acest an de Termocentrala Mintia. Pentru că activitatea termocentralei a fost suspendată, rețeaua de încălzire și apă caldă a devenit nefuncțională, fapt ce duce la necesitatea montării unor centrale termice și revizionarea sistemului de încălzire existent, necesar funcționării instituției”, se arată în documentația proiectului scos la licitație publică de Consiliul Județean Hunedoara.

Lucrările vizează reabilitarea sistemului de încălzire și furnizare a apei calde, izolarea termică a fațadelor clădirii, modernizarea instalației de iluminat, înlocuirea instalației de distribuție a apei reci, adaptarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilități.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului