Ciprian Apodăresei a fost înfăţişat, joi, instanţei Tribunalului Hunedoara, după ce a contestat măsura arestării preventive de 30 de zile, dispusă de Judecătoria Deva.

„Instanţa a admis contestaţia formulată de inculpat, împotriva încheierii penale a judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Deva, pe care o desfiinţează. Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva de luare a măsurii arestării preventive şi dispune punerea în libertate a acestuia de îndată de sub puterea mandatului de arestare preventive”, a informat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara.

Ciprian Apodăresei, angajat ca bodyguard într-un bar din Simeria, a fost implicat duminică dimineaţa într-un scandal cu un tânăr jandarm, aflat în timpul său liber. Potrivit poliţiştilor, în jurul orei  3:45 jandarmul din Simeria a ieşit din local, unde se afla împreună cu soţia şi cu mai mulţi prieteni, iar când a dorit să reintre în bar nu i s-a mai permis acest lucru de către agentul de pază al barului, Ciprian Apodăresei (26 de ani), din Deva, pe motiv ca programul de funcţionare se apropie de închidere. „Între cei doi a intervenit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul în vârstă de 33 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de scările de acces în club”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la Spitalul Judeţean din Deva, unde a rămas internată, având un traumatism cranio-cerebral acut, o fractură la baza craniului şi un hematom subdural.