Cioban mort pe munte: fără şansă după ce s-a prăbuşit într-o râpă

FOTO: IJJ Hunedoara.

FOTO: IJJ Hunedoara.

Un bărbat carea avea în grijă o turmă de oi a alunecat pe terenul abrut şi s-a prăvălit în prăpastie. Un alt cioban, care a fost martor al accidentului a sunat la 112, pentru a cere ajutor.

Jandarmii şi salvamontiştii au urcat pe munte, spre Scurtele Borăscului, pentru a recupera victima accidentată, însă cel mai scurt traseu pe care urmau să îl străbată durează aproximativ patru ore. „Jandarmii montani şi salvamontiştii care au pornit către stâna din munţii Godeanu, pentru a acorda sprijin unui cioban, au constatat că acesta era decedat. Având în vedere acest aspect, au fost sesizate organele competente să desfăşoare cercetarea la faţa locului, iar poliţiştii s-au deplasat la stână”, a precizat căpitanul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.

Jandarmii montani au sprijinit acţiunea de coborâre a cadavrului hunedoreanului de pe munte. A fost o misiune dificilă, ţinând cont de traseul de munte. În total, peste 30 de ore s-au scurs de la sesizarea primită prin 112, până când trupul neînsufleţit al ciobanului a fost coborât şi adus la morgă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic         Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie