Cioban mort în masivul Parâng

Un cioban de la o stână din Parâng şi-a găsit sfârşitul după ce a căzut într-o râpă. Salvamontiştii şi poliţiştii din Petroşani au plecat, joi dimineaţă, în munţi, după ce un alt cioban l-a văzut şi a alertat autorităţile.

cioban_mort_88579800Locul unde s-a produs nenorocirea se află la o altitudine de peste 1.800 de metri, în zona denumită Grivele, sub Parângul Mare. Salvamontiştii din Petroşani au fost chemaţi în ajutor pentru a aduce trupul bărbatului la baza muntelui. „Noi am fost solicitaţi de poliţiştii criminalişti care au cerut ajutor pentru a ajunge în acel loc. Am urcat cu maşinile de teren şi apoi mai bine de o oră pe jos”, a declarat Dumitru Bârlida, şeful echipei Salvamont Parâng.

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. „Din primele date, reiese că bărbatul de 32 de ani a căzut într-o râpă în momentul în care se îndrepta spre stână. Acolo a fost zărit de un alt cioban, care a alertat imediat oamenii legii. Nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale, dar continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu omul care şi-a pierdut viaţa”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cauza morţii av fi stabilită după efectuarea necropsiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva