Cioban mort în masivul Parâng

90

Un cioban de la o stână din Parâng şi-a găsit sfârşitul după ce a căzut într-o râpă. Salvamontiştii şi poliţiştii din Petroşani au plecat, joi dimineaţă, în munţi, după ce un alt cioban l-a văzut şi a alertat autorităţile.

cioban_mort_88579800Locul unde s-a produs nenorocirea se află la o altitudine de peste 1.800 de metri, în zona denumită Grivele, sub Parângul Mare. Salvamontiştii din Petroşani au fost chemaţi în ajutor pentru a aduce trupul bărbatului la baza muntelui. „Noi am fost solicitaţi de poliţiştii criminalişti care au cerut ajutor pentru a ajunge în acel loc. Am urcat cu maşinile de teren şi apoi mai bine de o oră pe jos”, a declarat Dumitru Bârlida, şeful echipei Salvamont Parâng.

Poliţiştii au declanşat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. „Din primele date, reiese că bărbatul de 32 de ani a căzut într-o râpă în momentul în care se îndrepta spre stână. Acolo a fost zărit de un alt cioban, care a alertat imediat oamenii legii. Nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale, dar continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu omul care şi-a pierdut viaţa”, a declarat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cauza morţii av fi stabilită după efectuarea necropsiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.