Cinematograful Flacăra s-a închis

Cinematograful Flacăra din Hunedoara s-a închis, potrivit administratorilor săi. Aceștia au publicat un mesaj pe pagina de Facebook în care explică motivele pentru care au luat decizia.

„Ne este greu să postăm acest anunț, dar din păcate realitatea ne face să gândim cu “creierul” nu cu inima. Din păcate cinematograful se va închide începând cu data de 7 noiembrie 2019. Am încercat să facem branșamentul de gaz pentru încălzirea centrală a cinematografului (anul trecut am avut centrală electrică cu niște costuri uriașe). Ne-ar fi trebuit autorizație de construcție, dar din păcate acest cinematograf nu apare nicăieri pe CF, apare doar terenul, al statului român. Așa că ne vedem “legați de mâini și de picioare”, neputând să continuăm acest proiect. Am investit enorm într-o locație, cinematograful Flacăra – închis de 14 ani, pe care l-am redeschis în 2018. Se pare că locuitorii municipiului Hunedoara apreciază mai mult filmele de la Mall Deva (deși prețurile noastre erau de 13 lei la filmele 2D și de 16 lei la filmele 3D. Vă rog comparați prețurile de la Mall Deva). Este strigător la cer să ai filme de top în premieră sau avanpremieră, să ai echipamente de ultima generație (De exemplu Sonorizare 7.1, pe care nici Mall-urile nu o au) și să ai 5-10 spectatori. Păcat de acest oraș, că are un potențial enorm, care din păcate nu este pus în evidență! Așa, cu regret anunțăm că ne vom retrage, deși am investit enorm, sperând din suflet că vom reda hunedorenilor bucuria de a păși treaptă cu treaptă spre un oraș cultural și istoric care merită pus ca și punct de referință pe harta României”, au anunțat reprezentanții Cinematografului Flacăra pe pagina de Facebook.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție