Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață

Cadavrul tânărului de 24 de ani care în urmă cu trei săptămâni s-a înecat în apele Lacului Cinciș a fost scos la suprafață. Trupul neînsuflețit a fost observat de turiști, în ape, în apropiere de mal, în aceeași zonă a campingului Aventura, unde bărbatul s-a înecat în 12 iulie.

Duminică, 12 iulie,  un tânăr în vârstă de 24 de ani, ce înota în lacul Cinciş a fost văzut dispărând sub apă de doi tineri ce se aflau pe o saltea în apropiere. Potrivit unor martori ai accidentului, victima se afla împreună cu un băiat şi o fată pe o saltea, care a fost luată de curenţi. Ceilalţi doi tineri au reuşit să se salveze.

În zilele următoare a fost căutat de pompieri și de scafandri. Aceștia s-au scufundat până la adâncimea de 25 de metri în căutarea lui, însă apele tulburi, care nu oferă vizibiliatate, şi vastitatea întinderii de apă s-au dovedit un mediu ostil căutărilor.

Accidentul petrecut duminică pe Lacul Cinciş se adaugă unui şir lung de tragedii care i-au făcut pe unii dintre localnicii să susţină că „lacul îşi ia adesea tributul” în vieți omenești.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului