CETATEA DEVEI, LOC MAGIC – Cea de-a doua ediţie a Festivalului Citadela!

Vineri, 26 iulie 2019, începe cea de-a doua ediţie a Festivalului Citadela! Pe festivalieri îi așteaptă peste 30 de artiști consacrați, workshopuri, street food și nu în ultimul rând, trei zile de distracţie de neuitat!

 

În perioada 26-28 iulie 2019, monumentul istoric Cetatea Deva se va transforma pentru al doilea an consecutiv, într-un loc de întâlnire a artiștilor  de top ai muzicii electronice naționale și internaționale, dar și într-un spațiu de expunere a artei contemporane, a artizanilor locali și un loc unde festivalierii își vor putea descoperi pasiunea cu ajutorul atelierelor!

Pe trei scene

 

În vara anului 2018 a avut loc prima ediție a Festivalului Citadela, iar Cetatea Deva a găzduit atunci 4000 de participanți. Pe cele trei scene vor urca în acest an cele mari nume ale industriei muzicii electronice din România alături de artiști internaționali de top, creându-se astfel o punte culturală între muzicienii locali și cei din străinătate, urmând a evolua: A-Bril, And.re, Arapu, Arno aka Einzelkind, Bread & Butter, Bruno Curtis, caLLy, COSMJN, DONNA K, Georgiana Lucaci, Gescu, Hrisq, Kivva, LIZZ, Los Bastoneros, Lowkodi, Mahony, Mateyou, Mi Pa, Mihai Pol, Mihigh, Motiv, Naarc, Nu Zau, Perpetual, Pierre C, Praslesh (Praslea & Raresh), Premiesku, Prepeleac, Priku, Primarie, Robinski, Romenn, Runy, Saboar, Sepp, SIT (Cristi Cons & Vlad Caia), Somesan, Tiberiu, Varhat, VincentIulian și vlf. ,,Ne dorim ca fiecare festivalier să aibă șansa să-și descopere pasiunea, de aceea vom pune la dispoziție mai multe workshop-uri, precum archery range și zen corner! Artele vizuale vor pune stăpânire pe Cetate, pentru că Citadela Festival este atât despre arta muzicii cât și despre arta vizuală! Vom avea cel mai bun sistem de sunet, pentru că ne dorim ca festivalierii, dar și artiștii să aibă parte de cea mai bună experiență în materie de sound! Nu va lipsi, bineînțeles, food court-ul care va fi pe toate gusturile! ”, anunță organizatorii. Biletele la Citadela Festival pot fi achiziționate pe www.bplr.ro/bilete/citadela-festival-2019 iar abonamentele pe trei zile sunt 199 lei.

 

Se restricționează circulaţia, dar telecabina va funcționa non-stop

 

Pentru buna desfăşurare a festivalului traficul rutier va fi restricţionat, Astfel,  după vineri, 26 iulie, între orele 18:00-02:00, traficul rutier va fi restricționat pe strada Ştefan cel Mare-intersecţie cu strada Axente Sever şi pe strada Gheorghe Lazăr – intersecție cu strada Aurel Vlaicu, iar sâmbătă, 27 iulie, între orele 16:00-03.00, pe strada Ştefan cel Mare-intersecţie cu strada Axente Sever şi pe strada Gheorghe Lazăr – intersecție cu strada Aurel Vlaicu. În schimb, însă, telecabina care facilitează accesul pe Cetatea Deva va funcţiona în zilele de 26 iulie şi 27 iulie 2019, 24 de ore din 24. Tarifele pentru călătoria cu telecabina rămân neschimbate. Festivalul Citadela  este organizat de Asociaţia Culturală Bipolar în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva, Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători