Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva

Devenii care sunt pasionaţi de robotică și noile tehnologii sunt aşteptaţi joi, 12 decembrie 2019, între orele 16:00-17:00, în holul Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva.

 

 

Vizitatorii vor putea să vadă în acţiune roboți creaţi de elevii Liceului Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu” Deva. Această incursiune în tehnologia viitorului face parte din proiectul Asociației ,,Andrei Mureșanu”  Deva – Iniţierea tinerilor deveni în robotică – ediția a doua. Primăria Municipiului Deva a cofinanţat acest proiect. Echipa NRG Robotix a Liceului Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu” Deva a participat în ultimii doi ani la competiții naționale și internaționale  (preuniversitare şi universitare) unde a luat  numeroase premii. Coordonatorul echipei de robotică de la liceul devean este profesorul inginer Paul Ţoţa, specializat în mecatronică, tehnologii multimedia și educație tehnologică. Organizatorii  vă așteaptă la o demonstraţie de talent şi pasiune! Intrarea la eveniment este liberă!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică