Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”. Demonstraţie de robotică la Deva

Devenii care sunt pasionaţi de robotică și noile tehnologii sunt aşteptaţi joi, 12 decembrie 2019, între orele 16:00-17:00, în holul Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva.

 

 

Vizitatorii vor putea să vadă în acţiune roboți creaţi de elevii Liceului Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu” Deva. Această incursiune în tehnologia viitorului face parte din proiectul Asociației ,,Andrei Mureșanu”  Deva – Iniţierea tinerilor deveni în robotică – ediția a doua. Primăria Municipiului Deva a cofinanţat acest proiect. Echipa NRG Robotix a Liceului Tehnologic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu” Deva a participat în ultimii doi ani la competiții naționale și internaționale  (preuniversitare şi universitare) unde a luat  numeroase premii. Coordonatorul echipei de robotică de la liceul devean este profesorul inginer Paul Ţoţa, specializat în mecatronică, tehnologii multimedia și educație tehnologică. Organizatorii  vă așteaptă la o demonstraţie de talent şi pasiune! Intrarea la eveniment este liberă!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cincisprezece − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație