CenteRUN: Pentru 100 de ani de istorie. Pentru 100 de împliniri. Pentru 100 de dorințe de mai bine!

În data de 25.11.2018, pentru a marca Centenarul Marii Uniri, Asociația AlerT in Deva, alături de comunitatea Hunedoara Aleargă, organizează evenimentul:
având următoarele coordonate:

• Tipul evenimentului: Alergare cu un imens drapel tricolor
• Data organizării: 25.11.2018
• Start: Castelul Corvinilor Hunedoara, ora 11.00
• Finish: Piaţa Telecabinei Deva, ora 14.00
• Participanţi: comunitatea alergătorilor din Deva şi din Hunedoara, aproximativ 20-25 persoane

Traseul alergării:
Castelul Corvinilor Hunedoara (curte) – Str.C-tin Bursan –Bd. Libertăţii – Bd. Republicii – Bd. Dacia – Bd. Traian – DJ 687 prin Peştişu Mare şi Cristur – Intersecţia DJ 687 cu E79 – E 79 Şoseaua Naţională – intrare Deva pe Bd. 22 Decembrie zona RAR – Bd. 22 Decembrie – Bd. 1 Decembrie 1918 – Centru Deva (P-ţa Victoriei) – Str. Avram Iancu – Str. Axente Sever – Stadion (Piaţa Telecabinei).

Se preconizează o participare numeroasă, în primele doua zile de la postarea evenimentului fiind interesate peste 150 de persoane.

Detalii suplimentare despre eveniment puteti găsi pe pagina asociatiei: https://www.facebook.com/Alertindeva/ sau la 0721374581 – Alin Bonţa, vicepreşedinte Asociaţia AlerT în Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Semnal editorial: A apărut ediţia 40 a revistei “Vitralii – Lumini și umbre”. Ecouri și dezvăluiri noi         „Ziua Curăţeniei”. Angajaţii DRÄXLMAIER au strâns trei tone de gunoaie de pe malurile Cernei         Accident pe bulevard în Hunedoara         Alegeri prezidențiale 2019. Cum s-a votat în județul Hunedoara. Iohannis pe primul loc         Alegeri prezidențiale 2019. Câți hunedoreni au votat duminică         Incendiu la un depozit de cărbune al preparaţiei Coroieşti din Vulcan         Ai o bucatarie mica? Tips & Tricks pentru a o organiza intr-un mod eficient!         Rușine! În ultima zi de guvernare, PSD a angajat ca director general la Societatea de Închidere a Minelor pe președintele PSD Petrila!         ”Comorile naturii” 2019. Elevi din 20 de localităţi s-au întrecut în cunoştinţe despre ariile protejate         VORBE, NU FAPTE! Protest cetăţenesc în Sântandrei, la „Zebra Morții”. Un an de când CJ Hunedoara a trâmbiţat un giratoriu care n-a mai apărut         DUPĂ 12 ANI DE CONTROVERSE Spitalul Judeţean se extinde cu un spaţiu care a stârnit dispute         ADMINISTRAȚIE Ministrul de Interne, interesat de sănătatea prefectului de Hunedoara         Peste 350 de metri cubi de lemn au fost confiscați de jandarmi în 2019         Apel pentru deschiderea de urgență a Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Indicatorul care poate crea o confuzie fatală, ultimul văzut de șoferul mort în accident după ce a circulat pe contrasens         Accident grav în Deva, pe o trecere de pietoni         O elevă a pus Poliția pe drumuri, pentru a-și aduce iubitul înapoi         Interlopi reținuți după ce au intrat peste un tânăr pentru a-l obliga să achite o datorie         Cinematograful Flacăra s-a închis         Tânăr judecat după ce a bătut crunt un polițist