Cel puțin zece oameni lăsați fără portofele de o hoață, într-un hipermarket din Hunedoara

Magistraţii Judecătoriei Hunedoara au condamnat-o pe Adriane Nucă (58 de ani) la doi ani de închisoare, la care se adaugă alte 353 de zile rămase neexecutate dintr-o condamnare mai veche, pentru comiterea a zece furturi într-un hipermarket din Hunedoara.

Victimele sale erau oameni în vârstă veniţi la cumpărături, care au fost deposedaţi de sume cuprinse între 88 de lei şi 1.600 de lei, după ce îşi lăsau poşetele în cărucioarele de cumpărături.

„Instanţa reţine că inculpata a manifestat o perseverenţă infracţională deosebită, aceasta deplasându-se din municipiul Sibiu, unde locuieşte, în municipiul Hunedoara pentru a comite actele de sustragere săvârşind într-o perioadă de câteva luni un număr mare de infracţiuni. Apoi, inculpata şi-a selectat victimele din categoria persoanelor vârstnice, pe care le-a urmărit în timp ce acestea erau preocupate cu alegerea produselor şi, profitând de neatenţia acestora, le-a sustras portmoneele ce conţineau sume de bani şi acte, fiindu-i indiferent că pentru persoanele vătămate – toate pensionare – sumele de bani sustrase constituie prejudicii însemnate. Inculpata, care nu are nicio ocupaţie, a comis faptele în scopul de a obţine în mod facil şi rapid resurse financiare. Toate prejudiciile cauzate persoanelor vătămate au rămas nereparate, inculpata neplătind nicio sumă de bani oricât de mică victimelor sale”, se arată în dosar.

Adriane Nuca este căsătorită, are 12 clase, nu are ocupaţie şi are antecedente penale, ea suferind o multitudine de condamnări la pedeapsa închisorii pentru infracţiuni de furt.

„Se poate concluziona că săvârşirea acestui gen de infracţiuni constituie un mod de viaţă pentru ea”, informau anchetatorii.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Gest oribil al unor copii: au ucis un câine aruncându-l de pe bloc         Patru mașini distruse pe un bulevard din Deva, de șoferul unui bolid. Tânărul de 19 ani s-a făcut apoi nevăzut         Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare