Cel puțin zece oameni lăsați fără portofele de o hoață, într-un hipermarket din Hunedoara

Magistraţii Judecătoriei Hunedoara au condamnat-o pe Adriane Nucă (58 de ani) la doi ani de închisoare, la care se adaugă alte 353 de zile rămase neexecutate dintr-o condamnare mai veche, pentru comiterea a zece furturi într-un hipermarket din Hunedoara.

Victimele sale erau oameni în vârstă veniţi la cumpărături, care au fost deposedaţi de sume cuprinse între 88 de lei şi 1.600 de lei, după ce îşi lăsau poşetele în cărucioarele de cumpărături.

„Instanţa reţine că inculpata a manifestat o perseverenţă infracţională deosebită, aceasta deplasându-se din municipiul Sibiu, unde locuieşte, în municipiul Hunedoara pentru a comite actele de sustragere săvârşind într-o perioadă de câteva luni un număr mare de infracţiuni. Apoi, inculpata şi-a selectat victimele din categoria persoanelor vârstnice, pe care le-a urmărit în timp ce acestea erau preocupate cu alegerea produselor şi, profitând de neatenţia acestora, le-a sustras portmoneele ce conţineau sume de bani şi acte, fiindu-i indiferent că pentru persoanele vătămate – toate pensionare – sumele de bani sustrase constituie prejudicii însemnate. Inculpata, care nu are nicio ocupaţie, a comis faptele în scopul de a obţine în mod facil şi rapid resurse financiare. Toate prejudiciile cauzate persoanelor vătămate au rămas nereparate, inculpata neplătind nicio sumă de bani oricât de mică victimelor sale”, se arată în dosar.

Adriane Nuca este căsătorită, are 12 clase, nu are ocupaţie şi are antecedente penale, ea suferind o multitudine de condamnări la pedeapsa închisorii pentru infracţiuni de furt.

„Se poate concluziona că săvârşirea acestui gen de infracţiuni constituie un mod de viaţă pentru ea”, informau anchetatorii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!