Cel puțin 10 locuri publice din Deva vor avea Internet gratuit

Voucherele WiFi4EU pot fi utilizate atât pentru instalarea de rețele WiFi publice complet noi, cât și pentru modernizarea sau extinderea acoperirii unor rețele existente.

✔️ Termenul de finalizare a proiectului este de 18 luni de la intrarea în vigoare a Acordului de grant.

📍 Noile puncte de acces gratuit la Internet din municipiul Deva vor fi funcționale până la sfârșitul anului 2020, în următoarele zone:

Gara CFR
Spitalul Județean de Urgență
Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” (interior)
Poșta Veche – Piața Victoriei
Sensul giratoriu din apropierea hypermarketului Lidl (strada Bejan)
Skate Park
Dog Park
Piața Agroalimentară
Platoul Bejan
Strada Mihai Eminescu – Micro 15 – chioșc pensionari.

☑️ De asemenea, în cadrul programului WiFi4EU vor fi modernizare rețelele WiFi publice din zonele Piața Arras, Piața Unirii și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” (exterior).

📌 Proiectul WiFi4EU are un buget în valoare totală de 120 de milioane de euro și se desfășoară în toate statele UE, precum și în Norvegia și Islanda.

Nicolae-Florin OANCEA,
Primarul Municipiului Deva

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara