Cel puțin 10 locuri publice din Deva vor avea Internet gratuit

Voucherele WiFi4EU pot fi utilizate atât pentru instalarea de rețele WiFi publice complet noi, cât și pentru modernizarea sau extinderea acoperirii unor rețele existente.

✔️ Termenul de finalizare a proiectului este de 18 luni de la intrarea în vigoare a Acordului de grant.

📍 Noile puncte de acces gratuit la Internet din municipiul Deva vor fi funcționale până la sfârșitul anului 2020, în următoarele zone:

Gara CFR
Spitalul Județean de Urgență
Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” (interior)
Poșta Veche – Piața Victoriei
Sensul giratoriu din apropierea hypermarketului Lidl (strada Bejan)
Skate Park
Dog Park
Piața Agroalimentară
Platoul Bejan
Strada Mihai Eminescu – Micro 15 – chioșc pensionari.

☑️ De asemenea, în cadrul programului WiFi4EU vor fi modernizare rețelele WiFi publice din zonele Piața Arras, Piața Unirii și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” (exterior).

📌 Proiectul WiFi4EU are un buget în valoare totală de 120 de milioane de euro și se desfășoară în toate statele UE, precum și în Norvegia și Islanda.

Nicolae-Florin OANCEA,
Primarul Municipiului Deva

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”