Cel puțin 10 locuri publice din Deva vor avea Internet gratuit

Voucherele WiFi4EU pot fi utilizate atât pentru instalarea de rețele WiFi publice complet noi, cât și pentru modernizarea sau extinderea acoperirii unor rețele existente.

✔️ Termenul de finalizare a proiectului este de 18 luni de la intrarea în vigoare a Acordului de grant.

📍 Noile puncte de acces gratuit la Internet din municipiul Deva vor fi funcționale până la sfârșitul anului 2020, în următoarele zone:

Gara CFR
Spitalul Județean de Urgență
Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” (interior)
Poșta Veche – Piața Victoriei
Sensul giratoriu din apropierea hypermarketului Lidl (strada Bejan)
Skate Park
Dog Park
Piața Agroalimentară
Platoul Bejan
Strada Mihai Eminescu – Micro 15 – chioșc pensionari.

☑️ De asemenea, în cadrul programului WiFi4EU vor fi modernizare rețelele WiFi publice din zonele Piața Arras, Piața Unirii și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” (exterior).

📌 Proiectul WiFi4EU are un buget în valoare totală de 120 de milioane de euro și se desfășoară în toate statele UE, precum și în Norvegia și Islanda.

Nicolae-Florin OANCEA,
Primarul Municipiului Deva

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”