Cel mai performant trust media din judeţ – ZIARUL HUNEDOREANULUI şi HUNEDOARA TV pe locul I

Companiile din judeţul Hunedoara cu cele mai bune rezultate obţinute în anul 2012 au fost premiate, la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul unui eveniment ajuns la a 20-a ediţie. Gala excelenței în afaceri, „Topul fimelor din judeţul Hunedoara”, recunoscut drept cel mai important eveniment de afaceri pe plan local este oglinda activității firmelor hunedorene dar și o dovadă că, în județul Hunedoara,  economia funcționează, și asta, în contextul în care nici anul trecut nu a fost ocolit de dificultăți financiare. S.C. Alexandra Tour, firma care patroneaza grupul media din care fac parte HUNEDOARA TV și ZIARUL HUNEDOREANULUI a ocupat două onorante locuri întâi la secțiunea mass-media.

Competiția în rândul firmelor, indiferent de domeniu, este benefică pentru realizarea unui mediu de afaceri competitiv. Ca în fiecare an, clasamentul s-a întocmit conform metodologiei aprobate de Comisia de realizare a topului național și prin prelucrarea datelor contabile depuse de agenții economici pe anul 2012 puse la dispoziție de Ministerul Finanțelor și Registrul Comerțului. ”La întocmirea clasamentului din acest an au participat 12.096 de societăți comerciale, societăți-cooperative, institute de cercetare, regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate 1.991 de firme, 815 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 5 locuri, pe domenii de activitate şi clase de mărime”, a declarat Crinela Gafton, directorul C.C.I.HUNEDOARA. ”19 firme din județul nostru s-au clasat pe locul 1 pe țară, fiind invitate la festivitatea națională care va avea loc pe data de 28 noiembrie la București. Este o premieră pentru județul Hunedoara să aibă atâtea firme selectate în topul celor mai buni din țară”, a declarat și Viorel Arion, președintele de onoare al C.C.I.HUNEDOARA. ”Mediul de afaceri din județul nostru merită toate mulțumirile și felicitările noastre pentru că, în ciuda greutăților, a reușit nu doar să supraviețuiască ci să facă și  performanță”, a spus reprezentantul Consiliului Județean Hunedoara prezent la eveniment, vicepreședintele Tiberiu Balint.  Un număr de 166 de firme care s-au menținut în top cinci ani consecutiv au fost recompensate cu ”Trofeul de Excelență”, iar alte 185 de firme, prezente în topul celor mai buni trei ani consecutiv, au primit ”Diplomă de Excelență”. Sequence 01.Still004

S-au remarcat, și în acest an, fabrica de biciclete DHS din Deva, grupul MICRO-MEGA Hunedoara, complexul avicol AVIS 3000, Societatea Națională de Închideri Miniere din Valea Jiului, operatorul regional APA PROD Deva, lanțul de farmacii Remedia. Relativ tânără, S.C. Alexandra Tour, firma care patroneaza grupul media din care fac parte HUNEDOARA TV și ZIARUL HUNEDOREANULUI a ocupat două onorante locuri întâi la secțiunea mass-media. ”Ne onorează aceste trofee, dar în același timp ne și obligă pentru mai departe. Rezultatul este rodul unei munci în echipă, o ehipă care după cum se vede a funcționat și funcționează bine”, spune Radu Cucuian, manager la S.C.ALEXANDRA TOUR.

Mare parte dintre reprezentanții firmelor prezente la eveniment au plecat acasă nu doar cu trofee și diplome, ci și cu premii oferite de sponsori generoși. De la aparate de gimnastică, până la coșuri cu ”porcării bio” de la Podele, peste 50 de cadouri au ajuns la cei care au articipat la tombola organizată spre sfârșitul evenimentului.

(text de Nicolle Ebner)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia         EXPERTIZA IPTANA: Toate „defectele” Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         De Ziua Naţională la mormântul lui Avram Iancu         PE EȘICHIER. “Cupa 1 Decembrie” la şah de la Deva         Patinoarul de la Deva se deschide marţi, 3 decembrie 2019         Accident pe DN 66: trei mașini s-au ciocnit, doi oameni sunt răniți         Accident mortal pe DN 66, în apropiere de Hațeg. Un polițist local din Deva a murit         Procesul retrocedării controversate a Retezatului împins în 2020         Accident soldat cu doi răniți în Defileul Jiului         LA UN PAS DE TRAGEDIE. Copil de 5 ani, rănit într-un accident produs de un pensionar`         Bărbat electrocutat pe calea ferată, la Orăștie