Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut

Este foarte interesant cum banii sunt în același timp cea mai comună problemă dar și cea mai ușoară rezolvare la orice situație. Dacă stai să te gândești, orice în lumea asta poate fi rezolvat cu bani, atât timp cât există cineva dispus să fie plătit pentru a-ți furniza un serviciu. Chiar și un simplu conflict conjugal poate fi realizat de mâna și mintea umană, atât timp cât serviciul respectiv are o soluție ce poate fi valorificată în bani.

 

Tocmai de-asta, problemele de cuplu sau de familie sunt un efect, dar totodată și o cauză pentru care situația financiară mereu reprezintă o problemă. Astfel, există asemenea momente în viață în care doar banii îți pot rezolva problemele, dincolo de un efort colosal pe care ar trebui să-l depui în schimb. Cu toate acestea, astfel de necesități nu sunt niciodată un moment așteptat sau pentru care ți-ai planificat ce sumă sau ce efort va trebui să depui. Prin urmare, iată ce poți face:

 

Câteodată un consilier de familie poate oferi perspective noi, nu doar rezolvări

 

Neînțelegerile într-o familie sau într-un cuplu sunt un prim exemplu de probleme cauzate de bani. Problema gestionării eficiente a banilor într-o familie nu este deloc ceva nou, dar cu toate acestea, rareori este rezolvată pe cale pașnică. Gândește-te doar că majoritatea conflictelor din cauza banilor sunt rezolvate impulsiv și cu reacții distrugătoare de familii, iar deciziile la nervi rareori au rezolvat probleme. Tocmai de aceea este indicat să iei în calcul ajutorul unui expert.

 

Ședințele cu un consilier de familie, cu toate că nu rezolvă garantat o problemă de familie, pot oferi o nouă perspectivă sau te pot ajuta să iei o decizie mai înțeleaptă. Cu toate acestea, poate că nu ești cel mai pregătit financiar să achiți timpul unui expert pentru a-ți salva relația. Creditul online urgent își poate fi una dintre soluțiile avantajoase și rapide atunci când ești presat de timp și de emoții, mai ales când te aflii într-o situație atât de specială încât doar o minune îți mai poate schimba relația.

 

Dacă nici psihologul nu funcționează, trebuie să fii conștient că nici un divorț nu rezolvă problema

 

Și România a ajuns una dintre țările unde „căsnicia de 50 de ani” este o legendă. Ținând cont de faptul că 1 din 4 români divorțează, situația arată faptul că problemele în familie rareori ajung să fie soluționate cu succes. Este foarte firesc ca atunci când apar conflicte, în lipsa altor factori care să îndrepte lucrurile, toată relația poate să se îndrepte doar în jos, adică la divorț.

 

Ceea ce nu este întotdeauna cea mai bună soluție! Din moment ce majoritatea situațiilor care duc la astfel de probleme sunt cauzate de bani, un divorț nu face decât să aducă și mai multe cheltuieli pentru persoanele ce vor să-și despartă drumurile. Divorțul pe cale amiabilă nu este nici pe departe cea mai simplă soluție, din moment ce chiar și atunci sunt percepute anumite costuri care pot atinge 1.000 de lei sau poate chiar și mai mult. De asemenea, dacă separarea are loc în condiții mai puțin mature, despăgubirile ulterioare pot pune probleme serioase părții acuzate, iar aici problemele financiare pot să ajungă cu adevărat un coșmar conjugal.

 

Cert este că cel mai bine este să alegi o variantă care să ducă către îmbunătățirea situației dintre voi, mai ales că pentru o dilemă financiară mică există tot felul de credite la care puteți apel pentru a soluționa rapid orice dificultate. Dacă totuși nici măcar un consilier de familie nu îți poate oferi o soluție, trebuie să începi să te pregătești pentru costuri suplimentare pentru un divorț.

Sursă foto: Shutterstock.com

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei         Cursa infernală a unui autocar pe DN 7. Pasagerii au trecut prin momente de spaimă         Accident grav pe DN 66 Călan – Haţeg, produs de un tânăr băut         Scene înfiorătoare în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara         Hunedorean acuzat că a jefuit un cabinet medical din spital         Carmen Hărău : „Este greu dar foarte onorant să lupți acum pe frontul anti-PSD!”         11 ani de la tragedia din Mina Petrila         Accident rutier pe șoseaua Hunedoara – Deva         Tânăr acuzat de înșelăciune         Hoți prinși în urma unei razii         Clădirea Primăriei Hunedoara intră în renovare         CĂLARE PE MONUMENTUL UNESCO. Promovează monumentul sau obiceiurile proaste?