Ce pedeapsă a primit recidivistul care a atacat o tânără în scara blocului

432

Magistrații Judecătoriei Petroșani au condamnat la 2 ani și opt luni de închisoare un tânăr de 34 de ani, acuzat de jefuirea unei femei. Ovidiu Griga, autorul infracțiunii, este recidivist și fusese eliberat condiționat în decembrie 2020, după ce a ispășit o parte din pedeapsa de trei ani și patru luni de închisoare pentru alte două tâlhării săvârșite asupra unor femei din Lupeni.

Recidivistul fusese condamnat în 2018, la scurt timp după ce ieșise din închisoare după executarea pedepsei pentru o altă tâlhărie.

În luna ianuarie 2021, Griga a atacat o tânără și i-a furat telefonul mobil și rucsacul. „La data de 19 ianuarie 2021, orele 22:40, inculpatul a deposedat-o prin violență pe persoana vătămată de o geantă pe care o avea pe umăr, în care se aflau diverse bunuri și de telefonul mobil marca Samsung A7, pe care îl avea în mână, bunuri pe care le-a smuls, determinând dezechilibrarea persoanei vătămate și a lovit-o cu geanta în zona capului, pentru a o determina să nu mai țipe, în scopul de a-și asigura scăparea”, se arată în dosar.

Agresiunea a avut loc în scara unui bloc, după ce recidivistul și-a urmărit victima pe străzile din Vulcan. La scurt timp, prietenul tinerei l-a prins și imobilizat pe jefuitor, iar ulterior acesta a fost reținut de polițiști și trimis în arest preventiv. Bărbatul a recunoscut faptele comise.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.