Ce ascunde desființarea Direcției Tehnice a Consiliului Județean Hunedoara

Carmen Guran a condus Direcția Tehnică din cadrul Consiliului Județean Hunedoara din anul 2017 până la sfârșitul săptămânii trecute, când printr-o hotărâre de Consiliul Județean direcția a fost desființată, o dată cu postul ei, iar, mai târziu, funcționara a fost trimisă în preaviz. Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Hunedoara, direcția a fost desființată pentru eficientizarea activității instituției.

„Direcția Tehnică se desființează, pentru eficientizarea activității, pentru dispariția unor verigi intermediare în luarea și implementarea deciziilor. Serviciul de achiziții publice intră în subordinea vicepreședintelui Consiliului Județean, iar Serviciul investiții și Serviciul de administrare drumuri în atribuțiile și responsabilitatea președintelui Consiliului Județean Hunedoara”, a precizat Mircea Bobora, șeful Consiliului Județean Hunedoara.

Va da în judecată CJ

Carmen Guran susține că a aflat abia după ședința de Consiliu Județean că postul ei de conducere a fost desființat. A precizat că a obținut funcția prin concurs și că în ultimele luni șefii instituției au făcut presiuni uriașe asupra ei să demisioneze, lucru negat însă de administratorul public al județului, Costel Avram, vizat de referirile acesteia.

„Am aflat de la colegi, după ședință despre punctul suplimentar introdus pe ordinea de zi legat de desființarea direcției și a postului meu. Nu am fost informată și nici nu s-au discutat cu mine despre această măsură. În prezent analizez toate documentele referitoare la HCJ și Dispozitia 38/2019 de eliberare din funcție din 4 martie 2019 și intenționez să contest in contencios administrativ aceste documente”, a declarat Carmen Guran.

FOTO: hunedoaralibera.ro

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Ce ascunde desființarea Direcției Tehnice a Consiliului Județean Hunedoara

  1. Valea Jiului

    Valea Jiului doreste ca in acest an sa se asfalteze drumul judetean din Parang si drumul judetean Valea de Pesti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!