Ce a declarat Mircea Moloţ la ieşirea din sala de judecată

71

Şedinţa de judecată a propunerii procurorilor DNA de arestare preventivă a celor cinci a durat opt ore şi jumătate, după care judecătorul de drepturi şi libertăţi a deliberat încă o oră.

La ieşirea din sala de judecată, Mircea Moloţ a declarat că se aştepta la această decizie, deoarece este nevinovat, acuzaţiile care i se aduc fiind nefondate.

”Acuzaţiile care mi s-au adus sunt nefondate. Sunt nevinovat şi clar mă aşteptam la această decizie. (…) La câte capete de acuzare au fost am avut impresia că sunt cel mai mare mafiot nu din România, ci din lume. În mod sigur va fi un proces de durată, mă voi conforma şi voi respecta întru totul deciziile care vor fi dispuse”, a spus Moloţ.

Întrebat dacă punerea sub control judiciar îi afectează funcţia, preşedintele CJ Hunedoara a răspuns că nu îl afectează în niciun fel, doar că nu are voie să discute cu niciun angajat al instituţiei despre acest proces.

El a mai spus că în perioada imediat următoare vrea să îşi ia concendiu, însă nu pentru mult timp, deoarece trebuie aprobat bugetul CJ pentru anul viitor.

Moloţ a precizat că tot ce a făcut şi tot ce va face în activitatea de preşedinte al CJ Hunedoara face în mod legal şi nu are de ce să-i fie frică.

Şeful CJ Hunedoara a fost aşteptat la ieşirea din sala de judecată de soţie, de fiică şi de mai mulţi apropiaţi care l-au îmbrăţişat după aflarea veştii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.