Cazul Lucian Hoară va fi soluţionat de Curtea de Apel. Condamnat pentru omor, tânărul a refuzat trimiterea la “reeducare”

emo hoara (2)Lucian Hoară, pentru care Tribunalul Hunedoara a decis trimiterea într-un centru de detenţie cu rol educativ. „El a depus o contestaţie împotriva soluţiei Tribunalului Hunedoara, iar dosarul său va fi trimis spre soluţionare Curţii de Apel Alba Iulia”, a declarat Ildiko Glăman, purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Hunedoara. Reprezentanţii instanţei nu au precizat motivele pentru care tânărul supranumit „criminalul emo” a fost nemulţumit de hotărârea tribunalului.

Motivele sunt fie faptul că acesta ar fi vrut să fie eliberat direct, după cei cinci ani şi jumătate petrecuţi în închisoare, fie pentru că ar fi vrut să petreacă în penitenciar restul pedepsei de nouă ani de detenţie.

“Şedinţa în care a fost soluţionat acest dosar nu a fost publică, ea desfăşurânud-se în camera de consiliu”, a precizat Ildiko Glăman.

Lucian Hoară se află în închisoare din luna iulie a anului 2008. A fost încarcerat la scurt timp după ce şi-a ucis prietena în vârstă de numai 15 ani. Apoi a fost condamnat la nouă ani de închisoare, pentru omor, pedeapsă din care a ispăşit mai bine de jumătate.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu