Cauți un job care să-ți genereze venituri și să aibă și program flexibil? Iată CE poți alege dacă ești din Hunedoara!

Timpul liber de care dispui este foarte important. Indiferent de activitățile pe care le desfășori pe parcursul unei zile normale, ai neapărat nevoie și de un răgaz sau de câteva momente petrecute alături de familie sau de prieteni. Tocmai din acest motiv, jobul tău trebuie ales cu atenție, astfel încât să îți rămână și câteva ore pentru tine. 

Chiar dacă ai deja un job și îți dorești o sursă suplimentară de venit sau ești în căutarea unui loc de muncă care să îți ofere un program flexibil, pentru a avea timp și pentru pasiunile tale, află, în continuare, care sunt acele meserii care îți pot oferi ceea ce îți dorești. 

Iată 3 joburi care îți pot asigura venituri suplimentare!

Meditator

În cazul în care, în timpul liceului sau al facultății, ai iubit o materie anume, poți profita de acest lucru și poți să le oferi meditații celor interesați. Îți poți promova serviciile pe diverse platforme, iar cei care au nevoie de tine te pot contacta. Asigură-te că stăpânești bine domeniul respectiv și că dispui de răbdarea necesară pentru a le împărtăși și altor persoane cunoștințele tale și pentru a le  învăța pe acestea lucruri noi. 

Model de videochat

Imagine ta poate să îți aducă numeroase beneficii. Fie că este vorba despre cariera de manechin, fie despre cea de model de videochat, pentru ambele trebuie să ai un aspect plăcut, care să atragă atenția. În ceea ce privește al doilea job, trebuie să știi că, deși este unul destul de controversat, în ultimii ani, domeniul în cauză a câștigat foarte mult teren și popularitate. 

Printre beneficiile unui astfel de loc de muncă se numără și faptul că poți să îți faci programul cum vrei tu, poți lucra chiar și noaptea, ba mai mult, sunt șanse mari să beneficiezi de bonusuri dacă alegi orele nocturne. 

În ceea ce privește angajările în videochat, toate demersurile sunt legale, deci nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere. Confidențialitatea este garantată odată cu semnarea contractului, așadar acest aspect va fi cu siguranță respectat. 

Artist

Dacă ai o fire de artist, poți profita din plin de acest lucru. Pasiunea, talentul și creativitatea se pot materializa în joburi part-time, care să îți genereze lunar venituri semnificative. Poți picta tablouri canvas sau poți deveni make up sau nail artist. Oricum, pentru toate aceste meserii ai nevoie de inspirație și de răbdare. În funcție de timpul liber pe care îl ai la dispoziție, ține cont de faptul că și alte persoane se pot bucura de latura ta artistică. 

Pe lângă aceste joburi cu program flexibil, care îți pot pune în valoare calitățile intelectuale sau artistice, imaginea ta poate fi un avantaj dacă ai încredere în tine și îți dorești să ai o sursă suplimentară de venit. Tu ce meserie consideri că ți se potrivește?

 

Sursa foto: shutterstock.com 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!