Câți hunedoreni infectați cu Covid 19 au murit în ultima săptămână

Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara susţin că în ultima săptămână s-au înregistrat 12 decese ale unor pacienţi din judeţul Hunedoara, diagnosticaţi cu noul coronavirus. A fost o săptămână neagră pentru bolnavii cu Covid 19, potrivit directorului instituţiei, Sebastian Mezei. Pacienţii, cu vârste între 41 de ani, într-unul din cazuri, şi 82 de ani, aveau şi alte comorbidităţi şi au decedat în spitalele din judeţul Hunedoara.

„Avem o medie undeva la 20 de cazuri pe zi, excepţie făcând weekend-urile, când avem cazuri mai puţine că nu lucrează laboratoarele şi atunci avem mai puţine cazuri”, a declarat Sebastian Mezei, potrivit publicaţiei gddhd.ro. De la începutul anului, 132 de oameni, infectaţi cu noul coronavirus, dar care aveau şi alte afecţiuni grave, au decedat în judeţul Hunedoara.

În judeţul Hunedoara, de la începutul anului au fost confirmate peste 2.000 de cazuri de infectări cu Cocid 19, iar în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 22 de cazuri noi. Circa 1.500 dintre pacienţi au fost declaraţi, ulterior, vindecaţi.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!