Cât va costa împodobirea Devei de sărbători

588

Primăria Deva a scos la licitaţie publică închirierea ornamentelor de iarnă. Contractul se ridică la 358.323 lei, fără TVA.

Vor fi închiriate figurine 3D pentru stâlpi în formă de stea, instalaţii pentru împodobirea copacilor, instalaţii traversare pentru copaci şi arterele rutiere, brazi luminoşi, podoabe în formă de stele şi de oameni de zăpadă.

„Având în vedere obiectul contractului, respectiv Furnizare prin închiriere a ornamentelor pentru sărbătorile de iarnă 2021-2022, acesta constă în asigurarea închirierii decoraţiunilor de iluminat festiv prin care se urmăreşte să se realizeze un iluminat modern, respectiv realizarea unui cadru festiv de desfăşurare a evenimentelor dedicate Sărbătorilor de iarnă 2021-2022 în municipiul Deva”, arată reprezentanţii Primăriei Deva, în caietul de sarcini.

Podoabele de sărbători vor fi montate pe Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Bulevardul 22 Decembrie, Strada Avram Iancu, Bulevardul Decebal şi în Piaţa Victoriei. Piaţa Unirii, locul tradiţional al Târgului de iarnă se află în prezent în şantier şi nu a fost inclusă între zonele unde vor fi amplasate instalaţiile luminoase.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.