Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători

Primăria Deva a comandat 3.550 pachete de sărbători cu dulciuri şi cărţi de colinde pentru elevi şi grupuri de colindători în valoare de 115.375 lei. În fiecare pachet de dulciuri se regăsesc diverse dulciuri (ciocolată diverse arome, napolitane diverse arome, batoane diverse arome, bomboane diverse arome, jeleuri diverse arome, snacksuri diverse arome, turtă dulce). Cărţile de colinde au 64 de pagini.

Primăria Hunedoara cheltuie circa 84.000 de lei pentru 3.700 de pachete de sărbători, care vor fi destinate în special colindătorilor. Fiecare plasă conţine: prăjitură Barni, sărăţele Salatini, biscuiţi Belvita, figurină de ciocolată Moş Crăciun, ciocolată Milka, Croissant 7 Days, pufuleţi, suc la cutie Tedi, bomboane, sticksuri.

Primăria Uricani a cheltuit peste 80.000 de lei pentru 2.700 de pachete de sărbători. Fiecare pachet în valoare de circa 30 de lei conţine: un suc cappy 1.5 l, o ciocolată Roshen 90 g, biscuiţi Eurosandwich 125 g, napolitană Joe neglazurată 180 g, compot de ananas, Madelleneis, napolitane Linea 160 g, corn 7 days max glazurat 85 g, praline Perotino, biscuiţi Petit 100 g.

Primăria Petrila a achiziţionat pachete de Crăciun, în valoare de aproape 55.000 de lei. Sunt 660 de pachete care conțin diferite combinații de Cafea Doncafe; Bomboane Raffaello; Ciocolată Milka; Panettone Cappuccino La Festa; Ciocolată caldă neagră La Festa; Batoane B-ready, Nutella ; Praline de ciocolată cu cireşe Mon Cherry; Bomboane de ciocolată cu lapte Kinder Schoko-bons; Baton de ciocolată Kinder Country; Ciocolată Kinder maxi, Baton de ciocolată Snickers Duo; Baton de ciocolată Bounty Trio, Baton de ciocolată Twix; Alune în coajă; Napolitane Joe cu cremă de cacao, învelite în ciocolată; Ciocolată Milka; Bomboane Raffaello; Baton de ciocolată Kinder Country.

Primăria Lupeni cheltuie 44.500 de lei pentru cele 2.500 de pachete de sărbători.

Primăria Aninoasa a achiziţionat 600 de pachete de sărbători, în valoare de 33.600 de lei. Fecare pachet a costat circa 56 de lei şi conţine: Suc Ciao – 2L, biscuiţi Milka, Napolitane Joe, Napolitane Sophia , Corn 7 days max, Pufuleţi Giusto, Covrigei Croco, Bake rolls, Pepsi doză – 0,33l, Kinder Delice, Chipsuri Chio, Ruladă Vinic, Ciocolată Milka, Biscuiţi Madison, Laura praline, Milk caramel, Ciocolată Milka.

Primăria Brad a cumpărat pachete de dulciuri în valoare de 27.000 de lei şi 200 de cozonaci în valoare de peste 3.000 de lei.

Primăria Petroşani a achiziţionat cu 18.000 de lei 600 de pachete de dulciuri, pentru Crăciun.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019