Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători

Primăria Deva a comandat 3.550 pachete de sărbători cu dulciuri şi cărţi de colinde pentru elevi şi grupuri de colindători în valoare de 115.375 lei. În fiecare pachet de dulciuri se regăsesc diverse dulciuri (ciocolată diverse arome, napolitane diverse arome, batoane diverse arome, bomboane diverse arome, jeleuri diverse arome, snacksuri diverse arome, turtă dulce). Cărţile de colinde au 64 de pagini.

Primăria Hunedoara cheltuie circa 84.000 de lei pentru 3.700 de pachete de sărbători, care vor fi destinate în special colindătorilor. Fiecare plasă conţine: prăjitură Barni, sărăţele Salatini, biscuiţi Belvita, figurină de ciocolată Moş Crăciun, ciocolată Milka, Croissant 7 Days, pufuleţi, suc la cutie Tedi, bomboane, sticksuri.

Primăria Uricani a cheltuit peste 80.000 de lei pentru 2.700 de pachete de sărbători. Fiecare pachet în valoare de circa 30 de lei conţine: un suc cappy 1.5 l, o ciocolată Roshen 90 g, biscuiţi Eurosandwich 125 g, napolitană Joe neglazurată 180 g, compot de ananas, Madelleneis, napolitane Linea 160 g, corn 7 days max glazurat 85 g, praline Perotino, biscuiţi Petit 100 g.

Primăria Petrila a achiziţionat pachete de Crăciun, în valoare de aproape 55.000 de lei. Sunt 660 de pachete care conțin diferite combinații de Cafea Doncafe; Bomboane Raffaello; Ciocolată Milka; Panettone Cappuccino La Festa; Ciocolată caldă neagră La Festa; Batoane B-ready, Nutella ; Praline de ciocolată cu cireşe Mon Cherry; Bomboane de ciocolată cu lapte Kinder Schoko-bons; Baton de ciocolată Kinder Country; Ciocolată Kinder maxi, Baton de ciocolată Snickers Duo; Baton de ciocolată Bounty Trio, Baton de ciocolată Twix; Alune în coajă; Napolitane Joe cu cremă de cacao, învelite în ciocolată; Ciocolată Milka; Bomboane Raffaello; Baton de ciocolată Kinder Country.

Primăria Lupeni cheltuie 44.500 de lei pentru cele 2.500 de pachete de sărbători.

Primăria Aninoasa a achiziţionat 600 de pachete de sărbători, în valoare de 33.600 de lei. Fecare pachet a costat circa 56 de lei şi conţine: Suc Ciao – 2L, biscuiţi Milka, Napolitane Joe, Napolitane Sophia , Corn 7 days max, Pufuleţi Giusto, Covrigei Croco, Bake rolls, Pepsi doză – 0,33l, Kinder Delice, Chipsuri Chio, Ruladă Vinic, Ciocolată Milka, Biscuiţi Madison, Laura praline, Milk caramel, Ciocolată Milka.

Primăria Brad a cumpărat pachete de dulciuri în valoare de 27.000 de lei şi 200 de cozonaci în valoare de peste 3.000 de lei.

Primăria Petroşani a achiziţionat cu 18.000 de lei 600 de pachete de dulciuri, pentru Crăciun.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație