Câştigătorii concursului de fotografie dedicat Centenarului Marii Uniri

Câştigătorii concursului de fotografie „Spiritul Unirii”, organizat de Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, în perioada 5-20 noiembrie 2018, au fost desemnaţi marţi, 27 noiembrie 2018, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”, în cadrul vernisajului unei expoziţii care a reunit cele mai bune lucrări înscrise în competiţie.
Lucrările participante au fost jurizate de un grup de specialişti în domeniu, condus de Grigore Roibu, profesor de arte vizuale la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă” Deva şi preşedinte al Asociaţiei Artiştilor Fotografi Hunedoreni, şi au fost apreciate după o serie de criterii printre care: ilustrarea temei, creativitate şi originalitate, calitatea tehnică de fotografiere.
Valoarea totală a premiilor acordate a fost de 2.018 lei.
LISTA COMPLETĂ A CÂŞTIGĂTORILOR:
Premiul I: 700 lei – Cristina-Claudia Crişan, din Deva (cu lucrarea „Voioşie şi speranţă”);
Premiul II: 500 lei – Cristina Mihaela Moldovan, din Deva (cu lucrarea „România reunită – visul românilor”);
Premiul III: 300 lei – Armand Ovidiu Dascălu, din Suceava (cu lucrarea „Unde-s mulţi, puterea creşte”);
Premiul Publicului: 218 lei – Paula Pascuta, din Deva (cu lucrarea „România creativă, România turismului cultural”);
Menţiune: 150 lei – Marius Romulus Işfan, din Deva (cu lucrarea „Garda Cetăţii Deva”);
Menţiune: 150 lei – Teodora Maria Sandu, din Deva (cu lucrarea „Româneşte”).
Potrivit regulamentului concursului, câştigătorii care nu au fost prezenţi la premiere îşi pot ridica premiile până în data de 12 decembrie 2018, de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00.
Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0354.408.907.

Primăria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu