Castelul Corvinilor, vizitat de ambasadorul Israelului în România

388

David Saranga, ambasadorul Israelului în România, s-a aflat vineri la Castelul Corvinilor din Hunedoara, în cadrul unei vizite private.

„De mult timp am dorit să văd Castelul de la Hunedoara. M-am aflat într-o vizită la Alba Iulia şi mi-am spus că nu vreau să plec fără să văd această minune, această bijuterie. Mi-a plăcut mult faptul că ştiţi cum să păstraţi istoria şi faptul că ştiţi cât de important este să spuneţi povestea locului. Asta m-a fascinat”, a declarat ambasadorul Israelului.

Ambasadorul David Saranga a menţionat faptul că israelienii se află pe poziţia a doua în clasamentul numărului de turişti străini care vizitează România, adăugând că speră ca, după finalul pandemiei, numărul turiştilor să crească din nou, se arată într-un comunicat transmis de primărie.

România este unul dintre locurile pe care israelienii vor să îl viziteze. Sunt sigur că sunt mulţi cei care mă urmăresc pe facebook, pe twitter, pe Instagram şi mulţi israelieni or să vadă cât de frumoasă este această ţară, şi sunt sigur că anul viitor sau chiar şi anul acesta o să aveţi şi mai mulţi turişti din Israel”, a adăugat ambasadorul Israelului la Bucureşti.

La finalul vizitei, el a notat în „Cartea de onoare” a Castelului: „Sunt onorat să vizitez unul dintre cele mai frumoase castele din Europa. Hunedoara simbolizează istoria şi bogăţia României. Cu speranţa că mulţi israelieni or să vină să-l viziteze, David Saranga”.

Foto: Primăria Hunedoara – ambasadorul David Saranga (stânga) și Sorin Tincu, directorul Muzeului Castelului Corvinilor (dreapta)

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *