Castelul Corvinilor a avut aproape 15.000 de vizitatori, în minivacanța de 1 Iunie

În weekend-ul prelungit 28 mai – 3 iunie 2018, Muzeul Castelul Corvinilor a primit vizita a 14.897 de turiști. Dintre aceștia, 2.638 de vizitatori au fost micuții care, de ziua lor, au beneficiat de intrare liberă. Încasările au totalizat 229.276 de lei.

De la începutul anului și până acum, Castelul Corvinilor au a fost vizitat de 95.476 de persoane, care au lăsat la caserie 1.520.297 de lei.

De 1 iunie, copiii au avut gratuitate nu doar la Castelul Corvinilor, ci și la Grădina Zoologică și la Complexul de Agrement Corvina. De asemenea, în Parcul Tineretului, din centrul municipiului, Primăria și Consiliul Local al municipiului Hunedoara au organizat un amplu eveniment, care s-a întins pe durata a opt ore și a inclus ateliere și activități creative – picturi pe față, concurs de desene pe asfalt, spectacole de teatru interactiv, tobogane gonflabile și alte jocuri pentru copii. Cei mici s-au bucurat și de prezența unor mascote Disney și a unor clovni, care au întreținut atmosfera și s-au fotografiat cu copiii. Nu au lipsit personajele pe picioroange și statuile vivante.

Între orele 16-17, pe scena amplasată în Parcul Tineretului a urcat Mihai Constantinescu, care a cântat, împreună cu părinții și copiii hunedoreni, hit-uri precum „Vitezomanul Gică”, „Iubiți și câinii vagabonzi”, „Sus în deal” sau „Pisicuța”.

Primăria Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți