Castelul Corvinilor a avut aproape 15.000 de vizitatori, în minivacanța de 1 Iunie

În weekend-ul prelungit 28 mai – 3 iunie 2018, Muzeul Castelul Corvinilor a primit vizita a 14.897 de turiști. Dintre aceștia, 2.638 de vizitatori au fost micuții care, de ziua lor, au beneficiat de intrare liberă. Încasările au totalizat 229.276 de lei.

De la începutul anului și până acum, Castelul Corvinilor au a fost vizitat de 95.476 de persoane, care au lăsat la caserie 1.520.297 de lei.

De 1 iunie, copiii au avut gratuitate nu doar la Castelul Corvinilor, ci și la Grădina Zoologică și la Complexul de Agrement Corvina. De asemenea, în Parcul Tineretului, din centrul municipiului, Primăria și Consiliul Local al municipiului Hunedoara au organizat un amplu eveniment, care s-a întins pe durata a opt ore și a inclus ateliere și activități creative – picturi pe față, concurs de desene pe asfalt, spectacole de teatru interactiv, tobogane gonflabile și alte jocuri pentru copii. Cei mici s-au bucurat și de prezența unor mascote Disney și a unor clovni, care au întreținut atmosfera și s-au fotografiat cu copiii. Nu au lipsit personajele pe picioroange și statuile vivante.

Între orele 16-17, pe scena amplasată în Parcul Tineretului a urcat Mihai Constantinescu, care a cântat, împreună cu părinții și copiii hunedoreni, hit-uri precum „Vitezomanul Gică”, „Iubiți și câinii vagabonzi”, „Sus în deal” sau „Pisicuța”.

Primăria Hunedoara

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Alun, satul unic în lume cu drum, case şi biserică de marmură (VIDEO)         Autostrada Lugoj – Deva, Lotul 4. ce spun constructorii despre Dealul Liliecilor (VIDEO)         Angajații Zipper au participat la reîmpădurirea unor zone de la Cheia și Dezmir         Deva – destinație turistică din 1936         Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan