Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă

Casa de cultură din Hunedoara a rămas închisă publicului încă din anul 2015. A fost inclusă într-un proiect de reabilitare, în valoare de peste 11 milioane de lei, finanţat de Consiliul Judeţean Hunedoara şi aflat în licitaţie publică, dar sunt şanse mici ca după finalizarea procedurilor lucrările să mai înceapă în acest an.

Primăria Hunedoara a anunţat însă că îi va da o nouă înfăţişare monumentului. „Au început lucrările la un nou proiect, iluminatul arhitectural pentru Casa de Cultură din Hunedoara. La finalul lucrărilor, clădirea construită în anii ’50 va fi pusă în evidenţă prin noul iluminat arhitectural ce va întregi spectacolele de muzică şi lumină ale fântânii arteziene „Regele Ferdinand” pe Pietonala din Hunedoara”, au informat reprezentanţii municipalităţii.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara