Căruțaș rănit într-un accident produs în Deva, de un șofer băut

1180

Un căruțaș a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut dumnică seara, în Deva.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Deva, în timp ce conducea un autoturismul pe strada Mihai Eminescu, din direcția pădurea Bejan spre bulevardul Nicolae Bălcescu, nu a păstrat o distanță de siguranță suficientă față de un atelaj tras de un cal, condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din judeţul Mureș, care se deplasa pe același sens de mers, intrând în coliziune cu partea din spate a acestuia. În urma accidentului, conducătorul atelajului a suferit vătămări corporale, fiind transportat la Spitalul Județean Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Șoferul era băut, având o alcoolemie de 0,80 mg/l. Poliţiştii au mai stabilit că autoturismul implicat în accident figurează ca fiind radiat din circulație.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice de sânge și punerea in circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat. Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru lipsa poliței R.C.A.”, a informat IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.