Care sunt drumurile prioritare pentru autoritățile din județ

Consiliul Județean Hunedoara a publicat o listă cu șosele vizate de lucrările de reparații și întreținere începute în aceste zile. În informare se regăsesc: DJ 668A Streisângeorgiu – Chitid – Boșorod – Luncani (întreținere îmbrăcăminți asfaltice), DJ 687E Hunedoara – Teliucu Inferior – Ghelari (covoare bituminoase), DJ 668 DN66 – Bucium Orlea – Bretea Română – Streisângeorgiu – Dâncu Mare, DJ 686 Sântămărie Orlea – Râu de Mori – Suseni și DJ 687C Hațeg – General Berthelot – Ciula Mare – Răchitova (tăieri și completări acostamente), DJ 107A Rapolt – Hărău – Bârsău (covoare bituminoase), DJ 705 DN7(Gelmar) – Geoagiu – Balșa – Almașu Mic de Munte (covoare bituminoase) și DJ 705A Grădiștea de Munte – Sarmizegetusa Regia (curățirea șanțurilor și rigolelor, defrișări).

„Cu prioritate vor fi rezolvate mai întâi problemele cele mai mari, urmând ca, după aprobarea bugetului, să continuăm lucrările de reparații și întreținere pe toate sectoarele afectate”, a informat Consiliul Județean Hunedoara. Potrivit reprezentanților instituției, lucrările efectuate în această perioadă pe o serie de tronsoane de drum județean sunt realizate de către firmele cu care Consiliul Județean Hunedoara are încheiate acordurile-cadru pentru întreținere și reparații curente. Nu este nevoie de nicio procedură suplimentară de atribuire. „Practic, către aceste firme au fost emise o serie de comenzi pentru reparații (covoare bituminoase, întreținere îmbrăcăminte asfaltică, completări acostamente, curățare șanturi și rigole, toaletare arbori de pe marginea drumului) care sunt neapărat necesare în această perioadă”, arată Consiliul Județean Hunedoara.

Anunțul reprezentanților Consiliului Județean Hunedoara a stârnit nemulțumirile localnicilor din zonele unde șoselele proaste nu se regăsesc pe lista celor care vor fi reparate. În sesizările lor sunt menționate drumurile județene: Hunedoara – Călan, Hunedoara – Deva, Hunedoara – Teliucu Inferior – Cinciș, Hunedoara – Silvașu de Jos – Hațeg, Simeria – Săulești. Aceste drumuri vor fi reparate, după adoptarea noului buget, reprezentanții instituției.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șase + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu