Căprior maltratat de un turist, la Grădina Zoologică din Hunedoara

350

Un bărbar care a vizitat duminică Grădina zoologică din Hunedoara a provocat un incident grav. Localnicul este acuzat că a smuls cornul unui căprior, aflat într-un țarc. Animalul a rămas cu urma, însângerată, a ruperii cornului.

Oamenii care l-au văzut pe bărbat au anunțat angajații zoo-parcului. Întrebat despre fapta sa, acesta a devenit recalcitrat și i-a amenințat pe cei din jur.

Martorii scenei povestesc că agenții firmei de pază l-au imobilizat pe hunedorean, iar în urma percheziției au găsit asupra lui, ascuns, sub haine, cornul provenit de la căprior. La fața locului au ajuns echipajele Poliției și Poliției Locale, iar bărbatul a fost reținut, pentru a fi dus la audieri.

„Duminică, în jurul orei 15.20, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un angajat al grădinii zoologice din localitate se ceartă cu o persoană recalcitrantă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplanat starea conflictuală şi l-au identificat pe angajatul grădinii zoologice, care a declarat că ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Hunedoara, care a devenit recalcitrant şi l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă, după ce angajatul grădinii zoologice l-a acuzat ca ar fi rupt cornul unui căprior. La rândul său, bărbatul în cauză a declarat că nu l-a ameninţat pe angajatul grădinii zoologice, ci doar a ridicat vocea la el, iar cornul (care a fost găsit la faţa locului) s-a rupt ca urmare a atingerii gardului împrejmuitor, de către căprior”, a declarat comisar şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Ulterior, cercetarea penală a fost extinsă şi pentru rănire şi schingiuire a animalelor.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *