Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș

Primăria Teliucu Inferior a scos la licitaţie publică construcţia reţelei de canalizare din zona Lacului Cinciş. Odată cu finalizarea investiţiei, şoseaua de pe malul lacului, extrem de degradată, va putea fi modernizată.

Lucrările la noua reţea de canalizare din zona Lacului Cinciş au fost estimate la 5,3 milioane de lei, fonduri accesate de primărie prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. „Investiţia este necesară, deoarece locuinţele din zonă precum şi campingurile şi motelurile din zonă nu dispun de un sistem de canalizare menajeră, canalizarea menajeră deversându-se în lac sau în fose septice individuale. Proiectul „Canalizare menajeră Strada Lacului, sat Cinciş Cerna, comuna Teliucu Inferior, judeţul Hunedoara, cuprinde: colector principal, reţea secundară, staţii de pompare, racorduri canalizare. Reţeaua de canalizare menajeră strada Lacului se va racorda în reţeaua de canalizare menajeră a satului Cinciş – Cerna, care deversează în staţia de epurare existentă”, se arată în documentaţia investiţiei. Colectorul principal va avea o lungime de 9,3 kilometri, cu curgere gravitaţională (4,9 kilometri) şi curgere sub presiune (4,4 kilometri) şi va f amplasat de-a lungul drumului judeţean DJ 687 D, de la marginea satului Cinciş – Cerna, până la „coada” lacului. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 octombrie 2019.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților