Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș

Primăria Teliucu Inferior a scos la licitaţie publică construcţia reţelei de canalizare din zona Lacului Cinciş. Odată cu finalizarea investiţiei, şoseaua de pe malul lacului, extrem de degradată, va putea fi modernizată.

Lucrările la noua reţea de canalizare din zona Lacului Cinciş au fost estimate la 5,3 milioane de lei, fonduri accesate de primărie prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. „Investiţia este necesară, deoarece locuinţele din zonă precum şi campingurile şi motelurile din zonă nu dispun de un sistem de canalizare menajeră, canalizarea menajeră deversându-se în lac sau în fose septice individuale. Proiectul „Canalizare menajeră Strada Lacului, sat Cinciş Cerna, comuna Teliucu Inferior, judeţul Hunedoara, cuprinde: colector principal, reţea secundară, staţii de pompare, racorduri canalizare. Reţeaua de canalizare menajeră strada Lacului se va racorda în reţeaua de canalizare menajeră a satului Cinciş – Cerna, care deversează în staţia de epurare existentă”, se arată în documentaţia investiţiei. Colectorul principal va avea o lungime de 9,3 kilometri, cu curgere gravitaţională (4,9 kilometri) şi curgere sub presiune (4,4 kilometri) şi va f amplasat de-a lungul drumului judeţean DJ 687 D, de la marginea satului Cinciş – Cerna, până la „coada” lacului. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 octombrie 2019.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”