Campanie: „1Fan Toma = 1 Euro pentru Toma”

Cunoscuta vedetă TV Mihaela Rădulescu a lansat, oficial, pe Internet o campanie de susţinere a lui Toma Coconea. Mihaela Rădulescu a fost unul dintre oamenii care l-au susţinut în permanenţă pe Tomi în cea mai dificilă competiţie de anduranţă, Red Bull X Alps.

 

toma-coconea-red-bull-x-alps-2011-6Conştientă de costurile pe care le implică participarea la o competiţie de acest nivel, de echipamentul necesar, precum şi de antrenamentele ce implică, de asemenea, costuri importante, Mihaela Rădulescu – unul dintre cei mai înfocaţi şi constanţi susţinători ai lui Toma Coconea – vrea să îl ajute în continuare. Aceasta a lansat campania “1 Fan Toma = 1 Euro pentru Toma!”. Pe numele campionului nostru au fost decshise două conturi unde oricine poate dona un euro (sau mai mulţi), astfel încât Tomi să îşi construiască un buget de antrenamente cu care sa-si implinească visul de a deveni cel mai bun din lume. Iată şi cele două conturi: Toma Ioan Coconea; Raiffeisen Bank
Cont EURO – RO08RZBR0000060003348592, iar pentru donaţii în lei: BRD Petroşani RO84BRDE220SV36482282200. „Putem intra în istorie ca cel mai frumos şi eficient grup de fani, care-şi ajută REAL Eroul”, scrie Mihaela Rădulescu pe pagina sa oficială de pe o reţea de socializare.

La ediţia din acest an a competiţiei Red Bull X Alps, Toma Coconea s-a clasat pe un onorant loc 10, din 31 de concurenţi. A parcurs în total – în zbor cu parapanta sau în alergare – 2.456 k de kilometri de la Salzburg la Monte Carlo. A trecut de la temperaturi de – 10 grade, pe Mont Blanc, la aproape 30 în Monte Carlo, iar ultimii 140 de kilometri i-a parcurs alergând, forţând limitele umane. La Red Bull X Alps 2011, Toma Coconea a reuşit performanţa de a ieşi pe locul 2, dar visul său este să câştige cea mai dură competiţie de adventure din lume, însă are nevoie şi echipament performant.

Carmen Cosman

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei