Calea ferată Simeria – Petroșani, atacată de hoți

3587

Polițiștii au prins în flagrant doi bărbați.cu vârste de 31 de ani și 38 de ani, ambii din Petroșani, care încercau să fure componente de la instalaţiile de semnalizare şi dirijare ale traficului feroviar. Acțiunea polițiștilor de la Transporturi Feroviare a avut loc în noaptea de 19 septembrie, în zona stației CFR Ciopeia.

„Cei doi sunt bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat de la infrastructura feroviară și distrugere sau semnalizare falsă, fapte comise în perioada august-septembrie 2021, în zona Petroşani – Simeria Triaj, de unde ar fi sustras mai multe componente ale instalaţiilor semnalizare şi dirijare a traficului feroviar. Spre exemplu, în data de 14 septembrie 2021, cei doi au sustras 71 de relee electromagnetice din dulapurile SCB (în valoare 420.000 de lei) de pe raza localităţii Plopi”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Cei doi bărbaţi, Andrei Muntean și Anghel Petruț, au fost reținuți preventiv pe o perioadă de 24 de ore. „Cei doi au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Hațeg, care a dispus măsura arestării preventive a acestora, pe o perioadă de 30 zile”, a informat repezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
One thought on “Calea ferată Simeria – Petroșani, atacată de hoți

  1. Constantin Emil

    Hoții trebuie pedepsiți siguranța feroviară este în pericol major ! Hoții trebuie calificați în puşcărie când ies să fie de folos societății altfel îşi reiau vechile îndeletniciri!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.