Căldura și apa caldă ajung din nou în școlile din Deva

De luni, o parte a elevilor din Deva se vor întoarce la școală, după ce Termocentrala Mintia a reluat distribuția apei calde și a căldurii în unitățile de învățământ.

Potrivit reprezentanților Primăriei Deva, școlile şi apartamentele din Deva, branşate la sistemul centralizat de încălzire, primesc din nou agent termic (căldură şi apă caldă) de la Termocentrala Mintia.

În această situaţie, de luni, 1 martie, şcolile din Deva reintră în scenariul galben – cu prezenţa fizică a elevilor şi profesorilor la orele de curs, conform scenariului 2 (Galben).

„Acesta presupune: participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor protecţie; participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase/ani de studiu Incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1/1000 dar mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori”, a informat Primăria Deva.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului