Câine salvat de polițiștii locali

Un câine legat cu lanțul de un stâlp lângă linia de cale ferată din zona stației CFR Petroșani a fost salvat de polițiștii locali din Petroșani. Sâmbătă, Poliția locală a fost alertată de impiegatul de mișcare, care a anunțat că animalul se află legat în acel loc din acea dimineață.

„Polițiștii locali au sărit imediat în ajutorul câinelui, chiar dacă acesta era extrem de speriat și din această cauză dădea semne de agresivitate. Era într-un real pericol, fiind priponit chiar lângă linia de cale ferată și doar o minune a făcut să nu fie lovit de trenurile care trec prin zonă. Cei doi polițiști locali care au intervenit au reușit, cu multă blândețe, să-i câștige încrederea, să-l dezlege, iar mai apoi câinele, metis de ciobănesc german, a fost transportat la adăpostul Primăriei, unde a primit apă și hrană. Din fericire, animalul nu era rănit, doar deshidratat, după ce a stat ore în șir legat de stâlp”, a informat Primăria Petroșani.

Cea mai sinceră recompensă au primit-o salvatorii lui chiar din partea câinelui, după ce acesta s-a ridicat în două lăbuțe și a lins cu recunoștință mâinile unuia dintre polițiștii locali, chiar cel care l-a transportat până la adăpost, acolo unde acum este în siguranță, au precizat reprezentanții Primăriei Petroșani.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului