Câine Husky rănit într-un accident pe autostradă, după ce a fugit dintr-o mașină

449

Mai mulți oameni au sunat, luni, la 112 după ce au observat un câine lovit de mașină, pe Austostrada Deva – Lugoj, pe sensul de mers Simeria – Orăștie.

„În urma examinării clinice efectuate de ofițerii specialiști medici veterinari ai Biroului pentru Protecția Animalelor, s-a constatat faptul că animalul, o femelă din rasa Husky, prezintă lacerații la nivelul membrului anterior stâng, existând suspiciunea de fractură la nivelul bazinului. După acordarea primului ajutor de specialitate, în urma scanării zonei cervicale a animalului, poliţiştii au stabilit că acesta este microcipat, deținătorul fiind o femeie din județul Alba, care a fost anunțată asupra stării de sănătate și a locului în care se află câinele”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

La fața locului s-a prezentat și femeia care deținea animalul. Ea le-a spus polițiștilor că în noaptea precedentă a circulat pe tronsonul de autostradă Simeria – Sebeș, iar la un moment dat, când a oprit autoturismul în zona unui refugiu, câinele a fugit din autoturism și nu l-a mai putut recupera.

„Animalul a fost ridicat de către deținător, care împreună cu poliţiştii Biroului pentru Protecția Animalelor l-au fost transportat la un spitalul veterinar din Deva, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *