Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus

Peste 70 de teste epidemiologice au fost realizate angajaţilor Spitalului municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara.

Până vineri, cadrele medicale au primit 61 de rezultate. Doar o asistentă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost diagnosticată cu coronavirus, trei testări Covid 19 au fost neconcludente, iar restul au dat rezultate negative. Ulterior alte cel puţin zece cadre medicale au primit veşti bune: testele epidemiologie la SARS-CoV-2 au ieşit negative, potrivit managerului Radu Budae.

Printre acestea se numără şi un medic pentru care rezultatul tăstării iniţiale fusese neconcludent. Aşadar, până în prezent, niciun medic de la Spitalul municipal din Hunedoara nu a fost daignosticat cu coronavirus.

În spitalul din Hunedoara se află internaţi 15 pacienţi cu Covid 19, iar 13 dintre ei vor fi trimişi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva – unitate medicală „Covid”. Doi dintre ei vor rămâne la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Spitalul din Hunedoara a preluat bolnavi cu suspiciune de coronavirus din mai multe zone ale judeţului. Sâmbătă, au venit rezultatele pentru trei pacienţi decedaţi la unitatea dun Hunedoara, în urma unor afecţiuni grave (cancer bronhopulmonar, ciroză hepatică, cancer gastric şi mamar) toţi fiind diagnosticaţi şi cu covid. Niciunul nu era din municipiul Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere