Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus

226

Peste 70 de teste epidemiologice au fost realizate angajaţilor Spitalului municipal „Alexandru Simionescu” din Hunedoara.

Până vineri, cadrele medicale au primit 61 de rezultate. Doar o asistentă de la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost diagnosticată cu coronavirus, trei testări Covid 19 au fost neconcludente, iar restul au dat rezultate negative. Ulterior alte cel puţin zece cadre medicale au primit veşti bune: testele epidemiologie la SARS-CoV-2 au ieşit negative, potrivit managerului Radu Budae.

Printre acestea se numără şi un medic pentru care rezultatul tăstării iniţiale fusese neconcludent. Aşadar, până în prezent, niciun medic de la Spitalul municipal din Hunedoara nu a fost daignosticat cu coronavirus.

În spitalul din Hunedoara se află internaţi 15 pacienţi cu Covid 19, iar 13 dintre ei vor fi trimişi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva – unitate medicală „Covid”. Doi dintre ei vor rămâne la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă. Spitalul din Hunedoara a preluat bolnavi cu suspiciune de coronavirus din mai multe zone ale judeţului. Sâmbătă, au venit rezultatele pentru trei pacienţi decedaţi la unitatea dun Hunedoara, în urma unor afecţiuni grave (cancer bronhopulmonar, ciroză hepatică, cancer gastric şi mamar) toţi fiind diagnosticaţi şi cu covid. Niciunul nu era din municipiul Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.