CA LA NOI LA NIMENI. DN 7, asfaltat că n-are gropi

Coloane în trafic şi nervi întinşi la maximum. Şoferii care circulă pe DN 7, pe raza localităţii Simeria, sunt nevoiţi să stea minute în şir blocaţi din cauza lucrărilor care se efectuează pe acest sector de drum. Un lucru normal atunci când şoseaua este distrusă şi plină de gropi, însă, în acest caz, carosabilul era neted ca-n palmă

MAIN lucrari dn7

Nervii şoferilor care circulă pe DN 7, pe raza localităţii Simeria şi la ieşire din oraş spre Deva, sunt puşi la încercare de două ori. Pe de-o parte, lucrările de  reabilitare a şoselei îi obligă pe şoferi să stea minute în şir blocaţi în trafic, iar pe de altă parte tronsonul de drum reabilitat era impecabil înainte de şantier.  “Traficul este aglomerat în zona în care se lucrează. Nu înţeleg de ce trebuie asfaltat în fiecare an, dar se pare că aşa se face treaba la noi. Nu mi se pare normal acest lucru mai ales că aceste lucrări costă foarte mult”, a declarat un şofer. „Este rău că trebuie să stăm la coadă, blocaţi în trafic. Eu circul în fiecare zi pe aici şi sunt nevoit să stau în coloană pentru că se raşchetează asfaltul. Nu ştiu de ce trebuie să se lucreze în fiecare an aici, poate e materialul prost sau lucrarea este proastă…nu ştiu. Cineva ar trebui să îi tragă la răspundere pentru banii cheltuiţi” a spus un alt şofer care circula pe DN 7.

 

De ce reparăm drumul bun?

De ce se reabilitează DN 7 pe această porţiune în fiecare an?  Mai mult decât atât, de ce se raşchetează asfaltul bun? CNANDR are o explicaţie stupefiantă.  “Aceste lucrări de întreţinere periodică se efectuează anual pe sectoarele de drum cu trafic, aşa cum este DN 7, şi au ca rol prevenirea apariţiei defecţiunilor la partea carosabilă şi menţinerea acesteia într-o stare de viabilitate corespunzătoare”, se arată într-un comunicat emis de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), la solicitarea jurnaliştilor de la Hunedoara TV.

 

Cheltuieli de peste un milion de lei

Valoarea contractului de reabilitare a şoselei pe acest tronson lung de patru kilometri se ridică la peste un milion de lei. Potrivit reprezentanţilor CNADNR, lucrările de asfaltare fac parte din programul de întreţinere periodică a drumurilor naţionale, iar termenul de finalizare prevăzut în contract este 23 septembrie 2013. Excelent ! E o chestie să repari „preventiv” drumurile ţării. Dar oare alea cu gropi cine le repară? Că dacă astăzi mergeţi pe DN 76, Deva-Oradea, vă rupeţi maşina. Şi e doar un exemplu.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident mortal la ieșirea din Hațeg. Coliziune între un camion și un autoturism         Primul caz de coronavirus în România         Reparaţii la SJU Deva de peste 1.000 miliarde lei vechi. „Banii ar fi trebuit să ajungă pentru finalizarea lucrărilor”         Interviu. Miron Țic: „Sunt mulţumit că am putut să realizez cele aproape 40 de cărţi pe care le-am scris până acum”         Finanțări nerambursabile pentru proiectele societății civile         Doi taximetriști din Deva au fost condamnați după ce au jefuit un român întors din SUA         Concerte de 1 Martie și Ziua Femeii susținute de elevi ai Liceului de Arte         CONSILIUL JUDEŢEAN HUNEDOARA. Scriitorul și publicistul Marian Boboc, „Cetățean de onoare” al judeţului         Patru hunedoreni prinși la furat de fier vechi         Ați văzut-o? Tânără însărcinată, dată dispărută după ce a fugit din centrul maternal         Spărgători de biserici capturați de Poliție         „HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva