Bursa locurilor de muncă în Hunedoara

Joi, peste 450 de oameni au trecut pragul Galeriei de Artă din Hunedoara, unde a fost organizată o bursă a locurilor de muncă.

Dintre aceștia 30 de hunedoreni au fost angajați pe loc, iar alte 145 de persoane au fost selectate pentru interviu sau probă de lucru în vederea angajării.
„La Bursa locurilor de muncă au participat 30 de agenţi economici care au ofertat, în total, 430 de locuri de muncă în domenii diferite, de la industrie şi comerţ până la alimentaţie publică şi servicii hoteliere ori turistice. Nu au lipsit nici posturile destinate persoanelor cu studii superioare. S-au căutat, de exemplu, un director de hotel, analişti programatori sau ingineri – proiectanţi în domeniul instalaţiilor”, a informat Primăria Hunedoara.
Bursa le-a fost destinată hunedorenilor care nu au un serviciu sau care doresc un loc de muncă mai bun, dar și persoanelor care încadrează în cerințele unui proiect european derulat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, pentru persoanele marginalizate.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului