Bunuri contrafăcute confiscate de polițiști

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara au efectuat o acţiune vizând verificarea respectării prevederilor legale în domeniul drepturilor de proprietate industrială şi a drepturilor de autor şi conexe.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 64 de ani, care comercializa la punctul de lucru al societății pe care o administrează, din  Deva, de 36  produse de îmbrăcăminte ce purtau  sigla unor mărci celebre. Produsele, fiind susceptibile de a fi contrafăcute, au fost indisponibilizate.

În cadrul aceleiași acţiuni, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă  de 45 de ani, care comercializa la punctul de lucru al societăţii pe care o administrează, situat în municipiul Deva, 142 de jucării (în valoare de aproximativ 14.000 de lei).

Şi aceste produse, întrucât erau susceptibile de a fi contrafăcute au fost indisponibilizate, în ambele cazuri poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva