Bunuri contrafăcute confiscate de polițiști

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara au efectuat o acţiune vizând verificarea respectării prevederilor legale în domeniul drepturilor de proprietate industrială şi a drepturilor de autor şi conexe.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 64 de ani, care comercializa la punctul de lucru al societății pe care o administrează, din  Deva, de 36  produse de îmbrăcăminte ce purtau  sigla unor mărci celebre. Produsele, fiind susceptibile de a fi contrafăcute, au fost indisponibilizate.

În cadrul aceleiași acţiuni, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă  de 45 de ani, care comercializa la punctul de lucru al societăţii pe care o administrează, situat în municipiul Deva, 142 de jucării (în valoare de aproximativ 14.000 de lei).

Şi aceste produse, întrucât erau susceptibile de a fi contrafăcute au fost indisponibilizate, în ambele cazuri poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019