Bulină a intrat în familia vicepreşedintelui CJ Hunedoara, Tiberiu Balint

*Încurajează adopţia animalelor din adăposturi

Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, vrea să impulsioneze iubitorii de animale în adopta un câine fără stăpân de al adăposturile Asociaţiei pentru ocrotirea animalelor fără stăpân. Şi, ca să dea şi un exemplu, a venit împreună cu fetiţa lui la adăpostul de la Petroşani să adopte un căţel.

catel.Micuţa Ioana, de numai 4 ani, şi-a convins tatăl să adopte un căţel. Şi-l dorea de mult, însă vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Tiberiu Balint, spune că a considerat că până acum era prea mică. El recunoaşte  că îşi doreşte ca, împreună cu presa, să convingă iubitorii de animale să ia acasă un căţel şi să-i ofere un cămin cald şi iubitor. „M-am lăsat convins şi o să merg acum să adopt un căţel de la Petroşani. Sper să fie un exemplu pentru mulţi iubitori de animale şi să înceapă să facă şi acest lucru, pentru că le iubesc, dar le iubesc în tăcere şi de acasă. Aş vrea să le iubească acasă, luând în adopţie câte un animal”,a declarat Tiberiu Balint.

După vizita la adăpost, Tiberiu Balint şi fetiţa sa au plecat acasă cu un căţel alb cu negru pe care de joi îl cheamă Bulină. „Nu a fost foarte greu să alegem un căţel, mai ales că acolo, la adăpost, toţi sunt drăguţi şi prietenoşi. Am luat unul alb cu negru pentru că aşa şi-a dorit fiica mea”, a  explicat vicepreşedintele CJ Hunedoara, care a intrat deja în rândul celor care au adoptat un câine fără stăpân şi i-au oferit o nouă şansă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei