Bulină a intrat în familia vicepreşedintelui CJ Hunedoara, Tiberiu Balint

*Încurajează adopţia animalelor din adăposturi

Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, vrea să impulsioneze iubitorii de animale în adopta un câine fără stăpân de al adăposturile Asociaţiei pentru ocrotirea animalelor fără stăpân. Şi, ca să dea şi un exemplu, a venit împreună cu fetiţa lui la adăpostul de la Petroşani să adopte un căţel.

catel.Micuţa Ioana, de numai 4 ani, şi-a convins tatăl să adopte un căţel. Şi-l dorea de mult, însă vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Tiberiu Balint, spune că a considerat că până acum era prea mică. El recunoaşte  că îşi doreşte ca, împreună cu presa, să convingă iubitorii de animale să ia acasă un căţel şi să-i ofere un cămin cald şi iubitor. „M-am lăsat convins şi o să merg acum să adopt un căţel de la Petroşani. Sper să fie un exemplu pentru mulţi iubitori de animale şi să înceapă să facă şi acest lucru, pentru că le iubesc, dar le iubesc în tăcere şi de acasă. Aş vrea să le iubească acasă, luând în adopţie câte un animal”,a declarat Tiberiu Balint.

După vizita la adăpost, Tiberiu Balint şi fetiţa sa au plecat acasă cu un căţel alb cu negru pe care de joi îl cheamă Bulină. „Nu a fost foarte greu să alegem un căţel, mai ales că acolo, la adăpost, toţi sunt drăguţi şi prietenoşi. Am luat unul alb cu negru pentru că aşa şi-a dorit fiica mea”, a  explicat vicepreşedintele CJ Hunedoara, care a intrat deja în rândul celor care au adoptat un câine fără stăpân şi i-au oferit o nouă şansă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece + 15 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2