Bulină a intrat în familia vicepreşedintelui CJ Hunedoara, Tiberiu Balint

*Încurajează adopţia animalelor din adăposturi

Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, vrea să impulsioneze iubitorii de animale în adopta un câine fără stăpân de al adăposturile Asociaţiei pentru ocrotirea animalelor fără stăpân. Şi, ca să dea şi un exemplu, a venit împreună cu fetiţa lui la adăpostul de la Petroşani să adopte un căţel.

catel.Micuţa Ioana, de numai 4 ani, şi-a convins tatăl să adopte un căţel. Şi-l dorea de mult, însă vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Tiberiu Balint, spune că a considerat că până acum era prea mică. El recunoaşte  că îşi doreşte ca, împreună cu presa, să convingă iubitorii de animale să ia acasă un căţel şi să-i ofere un cămin cald şi iubitor. „M-am lăsat convins şi o să merg acum să adopt un căţel de la Petroşani. Sper să fie un exemplu pentru mulţi iubitori de animale şi să înceapă să facă şi acest lucru, pentru că le iubesc, dar le iubesc în tăcere şi de acasă. Aş vrea să le iubească acasă, luând în adopţie câte un animal”,a declarat Tiberiu Balint.

După vizita la adăpost, Tiberiu Balint şi fetiţa sa au plecat acasă cu un căţel alb cu negru pe care de joi îl cheamă Bulină. „Nu a fost foarte greu să alegem un căţel, mai ales că acolo, la adăpost, toţi sunt drăguţi şi prietenoşi. Am luat unul alb cu negru pentru că aşa şi-a dorit fiica mea”, a  explicat vicepreşedintele CJ Hunedoara, care a intrat deja în rândul celor care au adoptat un câine fără stăpân şi i-au oferit o nouă şansă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului