Bogdan Ţâmpău rămâne preşedinte interimar la PNL Hunedoara

Miercuri, 14 ianuarie, membrii Biroului Politic al vechiului PNL Hunedoara s-au întâlnit în cadru oficial pentru prima dată în 2015
Începutul şedinţei, derulate în Sala Mică a Centrului Cultural “Drăgan Munteanu” din Deva, a fost marcat de mai multe dezbateri, după care conducerea interimară asigurată de deputatul Bogdan Ţîmpău a solicitat membrilor un vot de încredere pentru a-şi putea continua mandatul primit în luna decembrie a anului trecut.
Ca urmare, liberalii hunedoreni, prezenţi la şedinţa Biroului Teritorial, au trecut la vot. Cu 21 de voturi “pentru”, 7 voturi “împotrivă” şi 3 voturi nule liberalii au decis ca Bogdan Ţîmpău să rămână şi pe mai departe preşedinte interimar al Organizaţiei PNL Hunedoara până vor fi organizate alegeri statutare pentru funcţia la vârf  în “vechiul” PNL Hunedoara.

Tentativă eşuată
Membrii Biroului Teritorial Hunedoara au propus în cadrul şedinţei supunerea la vot a emiterii unei rezoluţii prin care să i se ceară vicepreşedintelui suspendat al CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, care ocupă totodată şi funcţia de preşedinte PNL Deva, să renunţe la demnitatea publică dată de PNL. Motivaţia liberalilor este aceea că, prin demisie, se va detensiona situaţia actuală din cadrul partidului, dar şi din instituţia publică de nivel judeţean. Pe surse, iniţiativa emiterii rezoluţiei ar fi fost votată cu jumătate plus unu din opţiunile celor prezenţi. După finalizarea oficială a numărătorii însă scorul a fost diferit: 13 voturi “pentru”, 12 abţineri şi un vot împotrivă, initiativa căzând la vot.

Comentarii FB

comentarii




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut