Bogdan Ţâmpău rămâne preşedinte interimar la PNL Hunedoara

Miercuri, 14 ianuarie, membrii Biroului Politic al vechiului PNL Hunedoara s-au întâlnit în cadru oficial pentru prima dată în 2015
Începutul şedinţei, derulate în Sala Mică a Centrului Cultural “Drăgan Munteanu” din Deva, a fost marcat de mai multe dezbateri, după care conducerea interimară asigurată de deputatul Bogdan Ţîmpău a solicitat membrilor un vot de încredere pentru a-şi putea continua mandatul primit în luna decembrie a anului trecut.
Ca urmare, liberalii hunedoreni, prezenţi la şedinţa Biroului Teritorial, au trecut la vot. Cu 21 de voturi “pentru”, 7 voturi “împotrivă” şi 3 voturi nule liberalii au decis ca Bogdan Ţîmpău să rămână şi pe mai departe preşedinte interimar al Organizaţiei PNL Hunedoara până vor fi organizate alegeri statutare pentru funcţia la vârf  în “vechiul” PNL Hunedoara.

Tentativă eşuată
Membrii Biroului Teritorial Hunedoara au propus în cadrul şedinţei supunerea la vot a emiterii unei rezoluţii prin care să i se ceară vicepreşedintelui suspendat al CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, care ocupă totodată şi funcţia de preşedinte PNL Deva, să renunţe la demnitatea publică dată de PNL. Motivaţia liberalilor este aceea că, prin demisie, se va detensiona situaţia actuală din cadrul partidului, dar şi din instituţia publică de nivel judeţean. Pe surse, iniţiativa emiterii rezoluţiei ar fi fost votată cu jumătate plus unu din opţiunile celor prezenţi. După finalizarea oficială a numărătorii însă scorul a fost diferit: 13 voturi “pentru”, 12 abţineri şi un vot împotrivă, initiativa căzând la vot.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare         PE MUNTE. Cetățeni străini, salvați de jandarmi         Tânără condamnată după ce ascuns droguri în vagin pentru a le livra deținuților         SPARG LIMITELE PENIBILULUI. CJH face turismul de rahat (la propriu) în Sarmizegetusa Regia         Ce s-a ales de fosta Școală 10 din Hunedoara, unde învățau 1.500 de elevi         Caz șocant în comuna Pui: o elevă de opt ani a fost abuzată de învățător         PRIMĂRIA DEVA. Ajutor pentru încălzirea locuinţei         CU BANI FDI. Bucureşci: Iluminat public european până de Paşte         Soarta tristă a „autostrăzii – muzeu”, părăsită de două luni         Salarii regești la Consiliul Județean Hunedoara         Deva – între destinație turistică și turismul de nișă