Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție

Agenția Națională pentru Locuințe a scos la licitație publică lucrările rămase neexecutate la blocul ANL cu 80 de apartamente, construit în zona Micro 7 din Hunedoara. ANL va mai investi încă 5,55 milioane de lei, pentru dotarea clădirii cu instalații sanitare, termice, electrice și de gaze naturale. „Contractul are ca scop: lucrări rest de executat inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare gaze naturale și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică, pentru obiectivul de investiție <<Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Hunedoara, municipiul Hunedoara, str. Al. Vlahuță, etapa I>> totalizând 80 unități locative”, se arată în documentele publicate de ANL în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Lucrările se vor derula pe o durată de șase luni, de la data semnării contractului.
Blocul ANL din Micro 7 va avea 80 de locuinţe, ce vor putea fi închiriate tinerilor de până la 35 de ani, care depun cereri la primărie. Imobilul va avea parter, trei etaje şi mansardă. Încă din 2006, Primăria Hunedoara a semnat primul contract de execuţie a lucrărilor la investiţia în blocul ANL, iar valoarea proiectului urma să fie de 17 milioane de lei. Proiectul a fost blocat, însă, la scurt timp de la demararea lucrărilor, după ce foştii constructori au dat faliment. Administraţia locală a fost nevoită să aloce fonduri suplimentare pentru a construi un zid de beton în jurul viitorului imobil, pentru a preveni alunecările de teren. În 2016 au fost reluate lucrările deconstrucție la viitorul bloc ANL.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare