Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție

Agenția Națională pentru Locuințe a scos la licitație publică lucrările rămase neexecutate la blocul ANL cu 80 de apartamente, construit în zona Micro 7 din Hunedoara. ANL va mai investi încă 5,55 milioane de lei, pentru dotarea clădirii cu instalații sanitare, termice, electrice și de gaze naturale. „Contractul are ca scop: lucrări rest de executat inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare gaze naturale și întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică, pentru obiectivul de investiție <<Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Hunedoara, municipiul Hunedoara, str. Al. Vlahuță, etapa I>> totalizând 80 unități locative”, se arată în documentele publicate de ANL în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Lucrările se vor derula pe o durată de șase luni, de la data semnării contractului.
Blocul ANL din Micro 7 va avea 80 de locuinţe, ce vor putea fi închiriate tinerilor de până la 35 de ani, care depun cereri la primărie. Imobilul va avea parter, trei etaje şi mansardă. Încă din 2006, Primăria Hunedoara a semnat primul contract de execuţie a lucrărilor la investiţia în blocul ANL, iar valoarea proiectului urma să fie de 17 milioane de lei. Proiectul a fost blocat, însă, la scurt timp de la demararea lucrărilor, după ce foştii constructori au dat faliment. Administraţia locală a fost nevoită să aloce fonduri suplimentare pentru a construi un zid de beton în jurul viitorului imobil, pentru a preveni alunecările de teren. În 2016 au fost reluate lucrările deconstrucție la viitorul bloc ANL.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat, deși trebuia să rămână în izolare         Tânără anchetată după ce a fugit de la locul accidentului         Accident rutier. Biciclist rănit grav         Tineri trimiși în carantină pentru că nu au respectat măsura izolării         Hoți prinși la Mina Paroșeni         Hunedorean prins cu țigări de contrabandă         556 de hunedoreni vindecați de Covid 19         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         CJ Hunedoara distribuie echipamente de protecție spitalelor suport Covid-19         Drumul Județean 687 Hunedoara – Călan. Cum s-a lucrat în ultimul an la șoseaua modernizată pe fonduri UE         O piesă deosebită din colecțiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară Orăștie         Au început lucrările de anvelopare la Blocul 79, strada Bejan, din Deva         Drumul Cerbăl – Socet intră în șantier         Situația cazurilor COVID-19 la unitățile din subordinea CJ Hunedoara         DN 7 A a intrat în reparații         Povestea viaductelor „gemene” de pe vechea cale ferată Deva – Brad         Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere